Dinem i en parlem
CA
ES
Política
AUDIOS DE VILLAREJO
ELECCIONS
ESPANYA
TRIBUNALS
RELACIÓ ESTAT-GENERALITAT
PARTITS
PARLAMENT
GOVERN
Món
Comunicació
Economia
EMPRESES
MACROECONOMIA
MÓN LABORAL
INNOVACIÓ
CONSUM
OPINIÓ
Cultura
Esports
Gent
SEPARACIÓ GERARD PIQUÉ I SHAKIRA
INFLUENCERS
CASA REIAL
TELEVISIÓ
COR
Societat
LLENGUA
MEDI AMBIENT
POLICIAL
JUSTICIA
EDUCACIÓ
SALUT
Viure bé
Veu del consumidor
Escapa't
Els autors del dia
Jennifer Navarro
Gerard Mira
Ivet Nuñez
Quico Sallés
Xavi Fernández de Castro
Júlia Catarineu
Adrià Rovira Serra
Josep Maria Botanch
Dinem i en parlem
Dinem i en parlem
Humus de mongetes del ganxet
Anna Murgadas
Cim i tomba
Anna Murgadas
Roses de verdures
Anna Murgadas
Ceviche de rap
Anna Murgadas
Rafa Peña: “Desconfio dels restaurants amb cartes llargues”
Anna Murgadas
Simó Tomàs: “Jugo a endevinar qui demana què”
Anna Murgadas
El cuiner de Casa Igor defensa el vincle entre el cuiner i el comensal, que tinguin un tracte més directe
Tacos de pollastre i vermut
Anna Murgadas
Paco Méndez: “La gamba de Palamós dóna vint mil patades a la gambeta mexicana”
Anna Murgadas
Tsipras rectifica i accepta les condicions de la UE
Paco Sobaco
Ricard Martínez: "Al restaurant hem de pensar més en les postres"
Anna Murgadas
Fals pa de pessic de poma àcida
Anna Murgadas
Coca de sardines amb mango i orellanes
Anna Murgadas
Xavier Lores: “D’entrada, l’estrella Michelin van ser moltes clatellades”
Anna Murgadas
Mercè Capdevila: "Reivindico l’ou blanc"
Anna Murgadas
La pollera barcelonina es rebel·la contra l'hegemonia dels ous rossos i demana un consum més conscient
Veure més