Qui som

(Granollers, 1988)
Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull i MA in Writing for Performance and Publication per la Universitat de Leeds. Columnista al Grup Nació Digital i cronista cultural. Ha estat editor de la revista Endavant. Col·laborador a El Temps. Ha escrit el llibre ‘Gestió del caos’, un crònica de la contracultura a Catalunya entre 1973 i 1992.

Clara Bardají. Periodista | clara.bardaji@mon.cat

Vicenç Pagès. Periodista | vpages@mon.cat
(Vilanova i la Geltrú, 2000)
Graduat en periodisme, ha estat redactor a l’Eco de Sitges, i becari a La Vanguardia, El Nacional, El Temps i VilaWeb. També ha col·laborat en la redacció de l’anuari Mèdia.cat del Grup Barnils.

Jordi Gàlvez. Director comercial | Jordi.galvez@mon.cat
(Barcelona, 1969)
Llicenciat en ADE (UB). Extensa experiència gestionant campanyes publicitàries en mitjans i suports off-line, on-line i out-of-door. Ha treballat als diaris Marca, Avui, El Mundo i Expansión i per a les revistes Futbolmanía, Ling, Yorokobu, Esforç i Actualidad Económica. Agent de publicitat exterior a Clear Channel Outdoor.

Joan Marc Salvador. Director de Tecnologia
(Riudoms, Baix Camp, 1989)
Grau Superior de Sistemes. Experiència com a responsable de Tecnologia al Grup Catalunya Diari.

Mercè Magaña. Directora financera
(Terrassa, Vallès Occidental, 1965)
Especialista en administració empresarial. Professora de l’Àrea d’Organització d’Empreses del Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Vicent Sanchis. Director general
(València, 1961)
Periodista i doctor en Comunicació per la Universitat Ramon Llull. Ha dirigit diverses capçaleres d’aquest país com l’Avui, El Temps o Barça TV, entre d’altres. També ha estat articulista i tertulià als principals mitjans de comunicació de Catalunya. Director de Televisió de Catalunya (2017-2022). En l’àmbit de l’assaig, Sanchis ha estat distingit amb el premi Carles Rahola per ‘Valencians, encara’ (2012) i el Joan Fuster per ‘Franco contra Flash Gordon’ (2009).

Salvador Cot. Editor
(Terrassa, Vallès Occidental, 1965)
Periodista. Ha treballat a les redaccions de Diari de Terrassa, TVE, Diari de Barcelona i ComRàdio. Corresponsal de TV3 a Madrid, Bilbao i París. Ha estat subdirector de l’Avui i director d’El Temps, Nació Digital i El Món. Columnista a El Punt Avui.