El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont, a Aragonès des de l’Arc de Triomf: “El referèndum és vàlid”
  • CA

El president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, ha estat el líder d’aquesta tarda a l’acte de commemoració del Primer d’Octubre a l’Arc de Triomf. Cap xiulet, i aplaudiments. Ha estat l’únic al que s’ha pogut sentir sense cap brogit del públic. Puigdemont ha exigit “encadenar als germans d’ERC, Junts, la CUP i les entitats en una taula de diàleg” i ha defensat de manera tancada la validesa del resultat del Primer d’Octubre. Una posició diametralment oposada a la proposta d’aquesta setmana del president de la Generalitat, Pere Aragonès,-que no hi ha assistit– de bastir un “acord per la claredat” i celebrar un nou referèndum.

Puigdemont no s’ha estat de criticar sense embuts la deriva actual del Govern autonòmic. De fet, ha raonat que a l’Estat “se’l va debordar amb el referèndum” i no se’l “descol·locarà pas amb “una gestió exemplar o amb l’elaboració de lleis impecables”. En aquest marc, ha assumit la responsabilitat de fer la independència a través del Consell de la República. “Mentre es gestiona l’autonomia algíu ha de preparar l’anar de debò”, ha sentenciat. “El seu dol per l’1-O es dóna per acomiadat, la nostra lluita no caduca”, ha recordat per retreure que l’actual independentisme institucional maldi per “infantilitzar el moviment”.

Duresa contra l’autonomisme

En el seu discurs, Puigdemont ha defensat la tasca del Consell de la República per suplir la lluita per la independència que no fan les institucions autonòmiques. La raó de la lluita, pel president a l’exili, és que “el referèndium el vam fer, és vàlid i no cal tornar-lo a fer, i votar ja hem votat”. Tota una declaració d’intencions i un torpede a l’estratègia d’ERC al Govern, i d’aquells de Junts per Catalunya que volen mantenir-se a Palau. D’aquí que hagi carregat els neulers contra els que consideren que mantenir la lluit afa nosa i que cal “menjar poc i païr bé”.

En la seva intervenció, Puigdemont ha admès que “amb el referèndum no hi hauria prou, ningú va prometre que seria fàcil”. “Teníem dret i la legitimitat per materialitzar la independència de Catalunya, havíem trobat la fórmula de la victòria”. Així ha reclamat a tots estar “conjurats” contra “cants de sirena o cants de derrota” tots col·lectivament per “reprendre la marxa on la vam deixar”. “L’Estat mai no renunciarà a la violència, i sabem com derrotar-los, la formula de la victòria la tenim de fa cinc anys, però cal la voluntat política de fer-la servir”, ha asseverat.

El Consell, l’eina

En aquest ambient de crítica de la situació i d’homenatge al primer d’Octubre, Puigdemont ha assumit la responsabilitat de sostenir la lluita per la independència. “Algú ha de preparar l’anar de debò i aixó no es fa per generació espontània”, ha advertit. Per portar-ho a terme, i en clara contradicció amb la proposta Aragonès de la “taula de diàleg”, ha refermat que cal “a la taula que hem d’estar encadenats és entre nosaltres entre els germans de Junts, Erc, Cup i l’acte d’avui aplega aquesta voluntat”.

“Que tothom tingui clar que els vots que permeten governar les institucions venen d’aquest desbordament democràtic del Primer d’Octubre, i que es posin al servei del que van decidir fa cinc anys”, ha reclamat. “És un repte que el Consell es proposa encapçalar per si algú es despista i ha agafat els nostres vots i no el veiem mai més”, ha alertat. “Hi ha noves porres, porres de paper, polítiques i judicials i què hem de fer davant d’aquestes porres? El que vam fer fa cinc anys, recosim-nos per cosir millor, preparem-nos”, ha proposat-. “Si al nostre país la pluja no sap ploure, que les victòries sàpiguen guanyar, no som millors que ningú, som catalans i volem continuar essent-ho”, ha incidit. “Volem respecte i dignitat pel fet de ser catalans, pel fet de ser poble, no ho aconseguirem mai dins Espanya, si algú s’hi resigna nosaltres, no”, ha clamat.

Més notícies
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en un moment del seu viatge a Nova York | ACN (Natàlia Segura)
Aragonès tampoc no anirà a l’acte de l’1-O organitzat per les entitats
Notícia: Aragonès tampoc no anirà a l’acte de l’1-O organitzat per les entitats
Comparteix
El president tampoc no va anar a la manifestació de l'ANC per la Diada de l'Onze de Setembre
La junta d'Òmnium fa una declaració per l'1-O / Òmnium
Òmnium lamenta que l’1-O s’hagi “malmès” per una “batalla partidista”
Notícia: Òmnium lamenta que l’1-O s’hagi “malmès” per una “batalla partidista”
Comparteix
Demanen obrir un nou cicle polític amb nous lideratges
El president català a l'exili, Carles Puigdemont / Europa Press
Puigdemont: “La lleialtat que importa és la lleialtat a Catalunya”
Notícia: Puigdemont: “La lleialtat que importa és la lleialtat a Catalunya”
Comparteix
El president de la Generalitat a l'exili lamenta el cessament del vicepresident Puigneró i li agraeix la feina feta
Puigdemont diu que no hi ha cap “ultimàtum” de Junts a ERC
Notícia: Puigdemont diu que no hi ha cap “ultimàtum” de Junts a ERC
Comparteix
El president a l'exili creu que ERC respectarà l'acord de Govern

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a octubre 01, 2022 | 20:10
    Anònim octubre 01, 2022 | 20:10
    És vàlid si aixi ho reconeix la comunitat internacional, si no, merda al jec. I no ho han fet perquè tu no ho has treballat, gandul. I ja que t'agrada fer tanta demagògia, perquè no els has explicat als teus hooligans que en l'acord que varen fer arribar ahir mateix i que pretenen que el govern acati diu clarament que s'ha de fer un referèndum acordat lo abans possible, o que el teu vergonyós discurs de 8 segons deies exactament el mateix? Tu jugues amb la gent que has traït, la teva secta t'adora, Els altres NO. Al teu club privat de pagament ja si apuntarà Rita.
    16
    Icona de dislike al comentari de: Anònim a octubre 01, 2022 | 20:10 23
    Respon
    • Icona del comentari de: Independència a octubre 01, 2022 | 21:50
      Independència octubre 01, 2022 | 21:50
      Acordat es impossible. I sobre el reconeixement internacional, aquest arribarà quan mantinguis la declaració d''independència i la defensis amb desobediència civil.
      • Icona del comentari de: Capità a octubre 02, 2022 | 00:52
        Capità octubre 02, 2022 | 00:52
        El 1r comentari te raó, si la comunitat internacional no va reconeixer el referndum fa 5 anys com ho ha de fer ara? I us equivoqueu en pensar que ens reconeixeran fent o aixecant la Dui, si no hi ha referndum legal i espanya oposantse. Cap menbre de la Ue ni de la Otan ni d'occident ens reconeixeria, son aliats d'espanya, com a molt Rusia que encara ens perjudicaria mes, o corea del nord o algun outsaider similar que ho faria per tocar els pebrots a occident no per que estimin la democracia. El joc internacional es moooolt complicat i espanya està ben posicionada. Soi molt infantils si no sabeu com funciona el mon
        • Icona del comentari de: la 'comunitat internacional' no existeix a octubre 02, 2022 | 13:05
          la "comunitat internacional" no existeix octubre 02, 2022 | 13:05
          Existeixen països, existeixen nacions, existeixen diverses associacions de països i nacions, cadascuna amb els seus interessos que reconeixen les independències que els convenen, sempre que hagin estat posades en pràctica. Ningú reconeix una independència en suspensió encara que hagi estat proclamada legítimament, cap nació o associació de nacions s'enemistarà amb l'estat colonial espanyol reconeixent la República Catalana mentre no aixequem la suspensió de la Declaració d'Independència del 27/10/2017 i vegin que fem passos creïbles pel control efectiu del nostre territori
          • Icona del comentari de: Realitat a octubre 02, 2022 | 15:52
            Realitat octubre 02, 2022 | 15:52
            Tu ho has dit, paisos que reconeixen a altres en funcio dels seus interesos. A qui li pot interesar reconeixer Catalunya? Doncs a gairebé ningú, a Rusia, Corea del Nord o paisos aixi, pero per fotre occident, no per democracia, espanya es de la ue, otan, etc. I quin control del territori podem fer? Tallar alguna carretera? Rodejar port, aeroport i coses així uns dies? Qui fara fora a policia, exercit, funcionaris, tindries molts catalans en contra.... Ningú planteja cap pla, aixecar la dui i la resta serà magia??? Sou uns ilusos
            3
            Icona de dislike al comentari de: Realitat a octubre 02, 2022 | 15:52 2
      • Icona del comentari de: Realitat a octubre 02, 2022 | 00:58
        Realitat octubre 02, 2022 | 00:58
        No tens ni idea, cap pais normal o occidental ho reconeixeria. Sense referndum o amb un fet fa 5 anys amb porres i represio, on nomes van votar els d'un costat, sense cens, sense sindics, sense observadors, etc. Si et penses que faras una Dui i al dia seguent tots els teus ciutadans pagaran el Iva, irpf, etc a espanya, amb exerciy espanyol a catalunya, amb policia espanyola, funcionaris de l'estat, etc. Això es un pais independent? O els faras fora a tots? Desperteu d'una vegada criatures.
        • Icona del comentari de: La Realitat és que ensenyes el llautó espanyolista a octubre 02, 2022 | 23:47
          La Realitat és que ensenyes el llautó espanyolista octubre 02, 2022 | 23:47
          Treballant en diumenge, reiet?
      • Icona del comentari de: Si noi, a octubre 02, 2022 | 07:25
        Si noi, octubre 02, 2022 | 07:25
        suspendre la DUI i fugir deixant-ho tot enmerdat és la millor manera perquè et reconeguin la independència, oi?
    • Icona del comentari de: MILLOR QUE CALLIS a octubre 01, 2022 | 22:19
      MILLOR QUE CALLIS octubre 01, 2022 | 22:19
      Mentida, la comunitat internacional se li hen refot el referèndum. I el reconeixement del país ve després d'aixecar la DUI.
      • Icona del comentari de: Ah si? a octubre 02, 2022 | 07:27
        Ah si? octubre 02, 2022 | 07:27
        Doncs per què el pallasso Torra es va passar els 4 anys de la seva legislatura jugant amb pancartetes en lloc d'aixecar la suspensió de la DUI del seu mentor?
      • Icona del comentari de: Dos preguntes a octubre 02, 2022 | 09:45
        Dos preguntes octubre 02, 2022 | 09:45
        Per què va suspendre la DUI el batxiller foll abans de fugir deixant-ho tot enmerdat? Per què no va aixecar la suspensió el seu hereu, que tampoc vam votar mai, i només jugava amb pancartetes i obeïa als jutges? 8 anys perduts prUcessant cap enlloc, i anar cobrant...
  2. Icona del comentari de: Cat a octubre 01, 2022 | 20:12
    Cat octubre 01, 2022 | 20:12
    Que se'n vagi a la merda aquest traïdor.
    12
    Icona de dislike al comentari de: Cat a octubre 01, 2022 | 20:12 14
    Respon
  3. Icona del comentari de: A. C. Baldrick a octubre 01, 2022 | 20:16
    A. C. Baldrick octubre 01, 2022 | 20:16
    Com és què encara no ha sortit cap tòtil del seu forat per dir allò del "batxiller foll"?
    • Icona del comentari de: Resposta a octubre 01, 2022 | 21:48
      Resposta octubre 01, 2022 | 21:48
      Després d'aquest espectacle no cal dir gaire res més.
      • Icona del comentari de: Totalment d'acord! a octubre 02, 2022 | 07:31
        Totalment d'acord! octubre 02, 2022 | 07:31
        No cal dir-ho perquè el batxiller foll ja ho ha tornat a demostrar en petsona que és batxiller i foll amb el seu discurs abrandat plè d'odi en lloc d'empatia.
  4. Icona del comentari de: pol a octubre 01, 2022 | 20:19
    pol octubre 01, 2022 | 20:19
    se acaban de celebrar en el este de Ucrania referendums clavados al del 1-0 : decantados de parte, sin oposición real, sin debate...y ningún estado los ha reconocido ni reconocerá. Ahora Fuigpelmón dice que lo suyo del 1-0 sí que fue válido. Somos independientes y no lo sabíamos? Mi DNI español ya no sirve? Los pensionistas cobrarán el mes q viene su pensión....? Lo que es curioso es q no ha habido, ni habrá, ningún país del mundo ( ni Andorra, tiene narices) que reconozca esa supuesta validez. Mientras el fanatismo domine las instituciones iremos mal. El día que la gente deje de besarle los pies a ese aprendiz de pastelero con flequillo hasta la nariz seremos un país serio Ahora somos el hazmerreír de media Europa.
    • Icona del comentari de: Burregu a octubre 01, 2022 | 22:20
      Burregu octubre 01, 2022 | 22:20
      Vuelve pal pueblo!
  5. Icona del comentari de: Independentista a octubre 01, 2022 | 20:20
    Independentista octubre 01, 2022 | 20:20
    I tan vàlid!. Però als botiflers els polítics els aixafa la guitarra.
    • Icona del comentari de: Si noi, a octubre 02, 2022 | 07:45
      Si noi, octubre 02, 2022 | 07:45
      el batxiller foll ha aixafat la guitarra a l'independentisme suspenent la DUI i fugint deixant-ho tot enmerdat, i el pallallo que va posar com hereu no aixecant la suspensió...
  6. Icona del comentari de: Independentista a octubre 01, 2022 | 20:20
    Independentista octubre 01, 2022 | 20:20
    I tan vàlid!. Però als botiflers els polítics els aixafa la guitarra.
  7. Icona del comentari de: Pena de corrupgentes. a octubre 01, 2022 | 20:25
    Pena de corrupgentes. octubre 01, 2022 | 20:25
    Tardarán muchas décadas para volver a tener un President ( si lo tienen).
  8. Icona del comentari de: El dilluns a les 9 a octubre 01, 2022 | 20:30
    El dilluns a les 9 octubre 01, 2022 | 20:30
    El referèndum és vàlid ara, i no ho era fa 5 anys? El paio va fugir en comptes d'aplicar els resultats, i ara va amb exigències. Amb farsants d'aquesta mena no ens calen els espanyols.
    15
    Icona de dislike al comentari de: El dilluns a les 9 a octubre 01, 2022 | 20:30 14
    Respon
  9. Icona del comentari de: Continua el frau convergent a octubre 01, 2022 | 20:40
    Continua el frau convergent octubre 01, 2022 | 20:40
    Que cínic és aquest covard traïdor, venedor de carnets de pagament de club privat que en 4 anys no han servit per res, bé si, per enriquir-lo a ell.
    12
    Icona de dislike al comentari de: Continua el frau convergent a octubre 01, 2022 | 20:40 15
    Respon
  10. Icona del comentari de: Gonzalo a octubre 01, 2022 | 20:41
    Gonzalo octubre 01, 2022 | 20:41
    Será válido para los tractorianos abducidos. Porque no lo fue ni para ningún estado, ni para ningún organismo internacional, ni para ninguno de los observadores que la generalidad catalana pagó generosamente.
    • Icona del comentari de: Gonsalu a octubre 01, 2022 | 22:22
      Gonsalu octubre 01, 2022 | 22:22
      Creo que no fue valido a los zoquetes de pueblo como tú y a la mayoría de fauna Ñola.
      • Icona del comentari de: Gonzalo a octubre 01, 2022 | 23:19
        Gonzalo octubre 01, 2022 | 23:19
        Dime qué estado, que organismo internacional, reconoció la charlotada aquella. Cero patatero. Seguid con vuestras pajas mentales.
        • Icona del comentari de: Pere Llimonera i Citronell a octubre 02, 2022 | 19:47
          Pere Llimonera i Citronell octubre 02, 2022 | 19:47
          Aquel dia España perdió y aún no lo haveis digerido. Aquel dia perdisteis Cataluña. Y aquel dia. la polica nacional española y la guardia civil se saltaron la ley española al no hacer caso de lo que havia dictaminado una juez que se devia hacer. Los mossos si cumplieron con la ley, por eso no haveis podido encarcelar a ninguno. Donde está la justicia española?
  11. Icona del comentari de: Catalunya Catalana a octubre 01, 2022 | 20:45
    Catalunya Catalana octubre 01, 2022 | 20:45
    Evidenment que el referendum és válid, i sort han tingut els presos polítics VIP de que el poble no sabessim que tenien pensada una taula de rendició en sortir de la presó perquè no hauriem demanat la seva llibertat, però el poble hi som i continuarem la lluita, si Espanya és creu que pot utilitzar a ERC per a desmobilitzar l´independentisme que ho pensin de nou perquè la lluita continua.
    • Icona del comentari de: No cal... a octubre 02, 2022 | 07:40
      No cal... octubre 02, 2022 | 07:40
      Ja desmobilitza prou l'independentisme aquest batxiller foll abraonat amb crits i falses promeses que mai ha complert. Disparar a la majoria de l'independentisme només demostra la seva follia i discapacitat, per això hem passat de manifestacions de milions de persones a costellades de desenes de milers.
    • Icona del comentari de: Si noi, a octubre 02, 2022 | 09:55
      Si noi, octubre 02, 2022 | 09:55
      ho dius per Turull, Rull, Forn i Sánchez?
  12. Icona del comentari de: Stort a octubre 01, 2022 | 20:49
    Stort octubre 01, 2022 | 20:49
    Si s’ha de dir lo vinculant que va ésser el referèndum d’INDEPENDENCIA del 1 d’octubre, jo diria que segurament es un dels mes vinculants del món o planeta terra per les condicions en q’es va fer i amb tota la força d’ un estat no democràtic en contrA
  13. Icona del comentari de: Visca el MHP Puigdemont! a octubre 01, 2022 | 20:53
    Visca el MHP Puigdemont! octubre 01, 2022 | 20:53
    Magnífic el nostre President, com sempre. Preparo crispetes per llegir els comentaris biliosos de l'unionisme i els seus titelles que em produeixen un plaer, potser una mica morbós però ben real.
    • Icona del comentari de: Que visqui molts anys! a octubre 02, 2022 | 09:53
      Que visqui molts anys! octubre 02, 2022 | 09:53
      Però sobretot lluny de Catalunya i la política! Prou de mal a fet a l'independentisme català aquest batxiller enfollit gens preparat pel càrrec i que no vam votar. El segon cop si el vam votar amb la promesa que tornaria, cinc anys despres encara l'esperem...
  14. Icona del comentari de: Lo que debería hacer es actualizar los inscritos operativos en el Consell de la República. a octubre 01, 2022 | 20:59
    Lo que debería hacer es actualizar los inscritos operativos en el Consell de la República. octubre 01, 2022 | 20:59
    De los 102.774 que indican a las 20,55 del 1-10-2022, sólo hay operativos 46.321, la diferencia se debe a la inexorable ley biológica ; no tiene valor ( característica personal suya) de actualizar los datos.
  15. Icona del comentari de: Lo que debería hacer es actualizar los inscritos operativos en el Consell de la República.. a octubre 01, 2022 | 21:00
    Lo que debería hacer es actualizar los inscritos operativos en el Consell de la República.. octubre 01, 2022 | 21:00
    De los 102.774 que indican a las 20,55 del 1-10-2022, sólo hay operativos 46.321, la diferencia se debe a la inexorable ley biológica ; no tiene valor ( característica personal suya) de actualizar los datos.
  16. Icona del comentari de: Sense vergonya a octubre 01, 2022 | 21:51
    Sense vergonya octubre 01, 2022 | 21:51
    Aquest home necessita passar per la ITV. Ha aconseguit ser el polític més ridícul d'Europa.
    • Icona del comentari de: HAHA a octubre 01, 2022 | 22:23
      HAHA octubre 01, 2022 | 22:23
      Crec que el més ridícul ha estat l'Aznar de tota la vida. Ja veig que t'has confós.
      • Icona del comentari de: Ara ja no a octubre 01, 2022 | 22:35
        Ara ja no octubre 01, 2022 | 22:35
        Puigdemont li ha pres el relleu.
      • Icona del comentari de: un indepe a octubre 02, 2022 | 09:49
        un indepe octubre 02, 2022 | 09:49
        el batxiller foll ha superat amb escreix al franquista Aznar en estupidesa i supèrbia
        • Icona del comentari de: puigdemont es el millor a octubre 02, 2022 | 13:10
          puigdemont es el millor octubre 02, 2022 | 13:10
          només a la vostra imaginació caganyols
  17. Icona del comentari de: Gonzalo a octubre 01, 2022 | 22:15
    Gonzalo octubre 01, 2022 | 22:15
    Hoy, 1 de octubre, hay una celebración muy especial. Una celebración a nivel mundial. Celebración que reúne a padres, hijos y abuelos. Hoy, 1 de octubre, celebramos el 51 aniversario de la inauguración de Disneyworld, en la localidad de Bay Lake, estado de Florida. Otros, en otras latitudes, intentaron emular las risas y diversión de nuestros queridos y entrañables amigos Mickey, Pluto, y Donald Duck. Lo consiguieron a medias. A día de hoy, siguen intentandolo.
  18. Icona del comentari de: GUAU GUAU a octubre 01, 2022 | 22:20
    GUAU GUAU octubre 01, 2022 | 22:20
    Quan surten tots els trolls es que anem bé. Puigdemont no falla i els fa bordar a tots.
    • Icona del comentari de: Sense vergonya a octubre 01, 2022 | 22:30
      Sense vergonya octubre 01, 2022 | 22:30
      Avui Puigdemont s'ha enterrat ell tot sol. És impossible que algú en tota Europa se'l prengui seriosament. Ha aconseguit el podi de polític estrambòtic i ridícul.
    • Icona del comentari de: Gonzalo a octubre 01, 2022 | 23:21
      Gonzalo octubre 01, 2022 | 23:21
      Muy bien, perrito. Jajaja!
    • Icona del comentari de: Si noi, a octubre 02, 2022 | 09:57
      Si noi, octubre 02, 2022 | 09:57
      el teu batxiller és el primer gos que ha sortit...
    • Icona del comentari de: gatemprenyat a octubre 02, 2022 | 10:33
      gatemprenyat octubre 02, 2022 | 10:33
      Exacte. El seu odi és la nostra força
      • Icona del comentari de: Si noi, a octubre 02, 2022 | 11:35
        Si noi, octubre 02, 2022 | 11:35
        el mateix deien els nazis dels jueus i mira com va acabar.
  19. Icona del comentari de: 1-O Diada Nacional de Catalunya a octubre 01, 2022 | 22:43
    1-O Diada Nacional de Catalunya octubre 01, 2022 | 22:43
    La trepa de botiflers, llepaculs i titelles al servei dels colonialistes, honoren el nostre President quan l'insulten. La gran veritat de que el referèndum del 1-O es va fer amb tots els requisits democràtics, d'acord amb les lleis que va aprovar el darrer parlament legítim que ha tingut aquest país, que celebrar-lo ja va ser una gran victòria del poble de Catalunya i que el resultat de més del 90 % favorable a la independència va legitimar la Declaració d'Independència d'aquell mateix Parlament i que continua sent vàlida. Això és el que ha recordat el MHP Puigdemont a tots els desmemoriats i als que diuen que el 1-O "s'ha malmès"
  20. Icona del comentari de: La culminació del deliri a octubre 01, 2022 | 22:52
    La culminació del deliri octubre 01, 2022 | 22:52
    No hi ha ningú a Junts que pari els peus a aquest sonat. No teniu sang a les venes?
  21. Icona del comentari de: Junts s'enfonsa a octubre 01, 2022 | 23:30
    Junts s'enfonsa octubre 01, 2022 | 23:30
    Les accions de Junts cauen en picat. Ningú avala una formació dividida i perdedora, amb un sonat que els hi dona ordres.
  22. Icona del comentari de: almogaver.cat a octubre 02, 2022 | 00:50
    almogaver.cat octubre 02, 2022 | 00:50
    Tot és clar com l'aigua. El Referèndum es va fer, el vàrem guanyar refrendat pel poble i el president. ERgo: Catalunya és independent! I a l'espera de fer-la efectiva, i evitar un Holocaust per part dels Hutus-afro-colonials espanyols. https://youtu.be/W2LIQKq6Q5s Quelcom s'ha mogut avui, amb el MHP Carles Puigdemont. President electe i tornat a ser reelegit pel poble. Amb el Consell per la República (fora de les urpes afro-colonials) És l'eina cap a la independència; altre cop. L'afrocolonial-estat va il·legalment impedir al MHP Carles Puigdemont a l'exili, i ocupes el càrrec novament de president elegit, El poble Català el va votar ergo: el president de Catalunya és en realitat: El MHP Carles Puigdemont, el que està al Palau és una titella manipulada i manipulable de l'afro-colonialisme i bestioles afins. Refusem aquesta titella. Sols interina, mentre no puguem fer unes eleccions veritablement Lliures. Visca el Consell per la República, les eleccions verdaderament lliures i La República Catalana Lliure.
    • Icona del comentari de: Au noi, la pastilleta i a dormir... a octubre 02, 2022 | 10:37
      Au noi, la pastilleta i a dormir... octubre 02, 2022 | 10:37
      A Catalunya tenim molt bons metges del cap que't poden ajudar
      • Icona del comentari de: Si noi a octubre 02, 2022 | 14:55
        Si noi octubre 02, 2022 | 14:55
        Si començant per tu i tota la teva tropa
  23. Icona del comentari de: 5 anys després és valid? a octubre 02, 2022 | 10:02
    5 anys després és valid? octubre 02, 2022 | 10:02
    Los principios del movimiento també votats i guanyat segueixen vigents? Què es pot esperar d'un batxiller que no toca quarts ni hores...
  24. Icona del comentari de: gatemprenyat a octubre 02, 2022 | 10:31
    gatemprenyat octubre 02, 2022 | 10:31
    Que erquis, tabarnians i ciudadaneros s'uneixin en atacar al president Puigdemont no fa res més que donar-li més força. El vostre odi és la nostra energia, el nostre petroli. Gràcies per ser-hi i per odiar-lo, això ens enforteix.
    • Icona del comentari de: Klein Gordon a octubre 02, 2022 | 12:47
      Klein Gordon octubre 02, 2022 | 12:47
      Tu no t'has ni tret l'EGB, tros de quòniam!
    • Icona del comentari de: Cum Laude a octubre 02, 2022 | 13:14
      Cum Laude octubre 02, 2022 | 13:14
      Crec que son pocs erquis els que es queixen, només els de la secta. La majoria sap que puigdemont es el president a l'exili i serà gràcies a ell que es tornarà a aixecar la DUI juntament amb la col·laboració de tots. Els comentaris del món son d'espanyols frustrats amb el seu país, saben que no s'aguanta per ningún lloc i volen fotre merder, però no aconseguiran res, ja van perdre i es inutil res del que facin.
  25. Icona del comentari de: 1-O Diada Nacional de Catalunya a octubre 02, 2022 | 13:19
    1-O Diada Nacional de Catalunya octubre 02, 2022 | 13:19
    Quantes conclusions es poden extreure de la santa aliança entre autonomistes i espanyolistes perduts sense remei, quan es tracta del nostre President i de la gran victòria del poble de Catalunya l'1-O! La gran lliçó és que són indistingibles. Veure com els autonomistes ensenyen la poteta unionista aclareix moltes coses
    • Icona del comentari de: Si que va ser una victòria! a octubre 02, 2022 | 17:27
      Si que va ser una victòria! octubre 02, 2022 | 17:27
      Però un batxiller foll, que mai vam votar, se la va carregar en 8 segons i va fugir deixant-ho tot enmerdat. Per reclamacions hauràs d'anar a waterloo, a un barri ric trobaràs el palauet on viu.
  26. Icona del comentari de: 1-O Diada Nacional de Catalunya a octubre 02, 2022 | 13:43
    1-O Diada Nacional de Catalunya octubre 02, 2022 | 13:43
    Els becaris d'ERCaspanyola fent hores extres en diumenge? Bon senyal!
  27. Icona del comentari de: Arriba junqueras de españa Una a octubre 02, 2022 | 17:47
    Arriba junqueras de españa Una octubre 02, 2022 | 17:47
    La gossera eapañola borda, pobres gossos españols erc.vox.pp.cs.
  28. Icona del comentari de: Cada vez que habla miente. a octubre 03, 2022 | 07:38
    Cada vez que habla miente. octubre 03, 2022 | 07:38
    Ya se tiene que sentir mal el payaso este de Waterloo para decir semejante tontería, cuando pudo lo anuló y se fue, vaya líder, y que aún haya quien le crea.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa