Dinem i en parlem

Humus de mongetes del ganxet

Notícia: Humus de mongetes del ganxet
Comparteix
Notícia: Humus de mongetes del ganxet - Mobile

Cim i tomba

Notícia: Cim i tomba
Comparteix
Notícia: Cim i tomba - Mobile

Roses de verdures

Notícia: Roses de verdures
Comparteix
Notícia: Roses de verdures - Mobile

Ceviche de rap

Notícia: Ceviche de rap
Comparteix
Notícia: Ceviche de rap - Mobile

Rafa Peña: “Desconfio dels restaurants amb cartes llargues”

Notícia: Rafa Peña: “Desconfio dels restaurants amb cartes llargues”
Comparteix
Notícia: Rafa Peña: “Desconfio dels restaurants amb cartes llargues” - Mobile

Simó Tomàs: “Jugo a endevinar qui demana què”

Notícia: Simó Tomàs: “Jugo a endevinar qui demana què”
Comparteix
El cuiner de Casa Igor defensa el vincle entre el cuiner i el comensal, que tinguin un tracte més directe
Notícia: Simó Tomàs: “Jugo a endevinar qui demana què” - Mobile

Tacos de pollastre i vermut

Notícia: Tacos de pollastre i vermut
Comparteix
Notícia: Tacos de pollastre i vermut - Mobile

Paco Méndez: “La gamba de Palamós dóna vint mil patades a la gambeta mexicana”

Notícia: Paco Méndez: “La gamba de Palamós dóna vint mil patades a la gambeta mexicana”
Comparteix
Notícia: Paco Méndez: “La gamba de Palamós dóna vint mil patades a la gambeta mexicana” - Mobile

Tsipras rectifica i accepta les condicions de la UE

Notícia: Tsipras rectifica i accepta les condicions de la UE
Comparteix
Notícia: Tsipras rectifica i accepta les condicions de la UE - Mobile

Fals pa de pessic de poma àcida

Notícia: Fals pa de pessic de poma àcida
Comparteix
Notícia: Fals pa de pessic de poma àcida - Mobile

Ricard Martínez: "Al restaurant hem de pensar més en les postres"

Notícia: Ricard Martínez: "Al restaurant hem de pensar més en les postres"
Comparteix
Notícia: Ricard Martínez: "Al restaurant hem de pensar més en les postres" - Mobile

Xavier Lores: “D’entrada, l’estrella Michelin van ser moltes clatellades”

Notícia: Xavier Lores: “D’entrada, l’estrella Michelin van ser moltes clatellades”
Comparteix
Notícia: Xavier Lores: “D’entrada, l’estrella Michelin van ser moltes clatellades” - Mobile

Coca de sardines amb mango i orellanes

Notícia: Coca de sardines amb mango i orellanes
Comparteix
Notícia: Coca de sardines amb mango i orellanes - Mobile

Arròs amb calamarsons i fonoll marí

Notícia: Arròs amb calamarsons i fonoll marí
Comparteix
Notícia: Arròs amb calamarsons i fonoll marí - Mobile