Dinem i en parlem

Notícia: Humus de mongetes del ganxet
Comparteix

Humus de mongetes del ganxet

Notícia: Humus de mongetes del ganxet - Mobile
Notícia: Cim i tomba
Comparteix

Cim i tomba

Notícia: Cim i tomba - Mobile
Notícia: Roses de verdures
Comparteix

Roses de verdures

Notícia: Roses de verdures - Mobile
Notícia: Ceviche de rap
Comparteix

Ceviche de rap

Notícia: Ceviche de rap - Mobile
Notícia: Rafa Peña: “Desconfio dels restaurants amb cartes llargues”
Comparteix

Rafa Peña: “Desconfio dels restaurants amb cartes llargues”

Notícia: Rafa Peña: “Desconfio dels restaurants amb cartes llargues” - Mobile
Notícia: Simó Tomàs: “Jugo a endevinar qui demana què”
Comparteix

Simó Tomàs: “Jugo a endevinar qui demana què”

El cuiner de Casa Igor defensa el vincle entre el cuiner i el comensal, que tinguin un tracte més directe
Notícia: Simó Tomàs: “Jugo a endevinar qui demana què” - Mobile
Notícia: Tacos de pollastre i vermut
Comparteix

Tacos de pollastre i vermut

Notícia: Tacos de pollastre i vermut - Mobile
Notícia: Paco Méndez: “La gamba de Palamós dóna vint mil patades a la gambeta mexicana”
Comparteix

Paco Méndez: “La gamba de Palamós dóna vint mil patades a la gambeta mexicana”

Notícia: Paco Méndez: “La gamba de Palamós dóna vint mil patades a la gambeta mexicana” - Mobile
Notícia: Tsipras rectifica i accepta les condicions de la UE
Comparteix

Tsipras rectifica i accepta les condicions de la UE

Notícia: Tsipras rectifica i accepta les condicions de la UE - Mobile
Notícia: Fals pa de pessic de poma àcida
Comparteix

Fals pa de pessic de poma àcida

Notícia: Fals pa de pessic de poma àcida - Mobile
Notícia: Ricard Martínez: "Al restaurant hem de pensar més en les postres"
Comparteix

Ricard Martínez: "Al restaurant hem de pensar més en les postres"

Notícia: Ricard Martínez: "Al restaurant hem de pensar més en les postres" - Mobile
Notícia: Xavier Lores: “D’entrada, l’estrella Michelin van ser moltes clatellades”
Comparteix

Xavier Lores: “D’entrada, l’estrella Michelin van ser moltes clatellades”

Notícia: Xavier Lores: “D’entrada, l’estrella Michelin van ser moltes clatellades” - Mobile
Notícia: Coca de sardines amb mango i orellanes
Comparteix

Coca de sardines amb mango i orellanes

Notícia: Coca de sardines amb mango i orellanes - Mobile
Notícia: Mercè Capdevila: "Reivindico l’ou blanc"
Comparteix

Mercè Capdevila: "Reivindico l’ou blanc"

La pollera barcelonina es rebel·la contra l'hegemonia dels ous rossos i demana un consum més conscient
Notícia: Mercè Capdevila: "Reivindico l’ou blanc" - Mobile
  • 1
  • 2