Dinem i en parlem
CA
ES
Política
Món
Comunicació
Economia
Cultura
Esports
Gent
Societat
Dinem i en parlem
Humus de mongetes del ganxet
Anna Murgadas
Anna Murgadas
Cim i tomba
Anna Murgadas
Anna Murgadas
Roses de verdures
Anna Murgadas
Anna Murgadas
Ceviche de rap
Anna Murgadas
Anna Murgadas
Rafa Peña: “Desconfio dels restaurants amb cartes llargues”
Anna Murgadas
Anna Murgadas
Simó Tomàs: “Jugo a endevinar qui demana què”
Anna Murgadas
El cuiner de Casa Igor defensa el vincle entre el cuiner i el comensal, que tinguin un tracte més directe
Anna Murgadas
Tacos de pollastre i vermut
Anna Murgadas
Anna Murgadas
Paco Méndez: “La gamba de Palamós dóna vint mil patades a la gambeta mexicana”
Anna Murgadas
Anna Murgadas
Tsipras rectifica i accepta les condicions de la UE
Paco Sobaco
Paco Sobaco
Fals pa de pessic de poma àcida
Anna Murgadas
Anna Murgadas
Ricard Martínez: "Al restaurant hem de pensar més en les postres"
Anna Murgadas
Anna Murgadas
Xavier Lores: “D’entrada, l’estrella Michelin van ser moltes clatellades”
Anna Murgadas
Anna Murgadas
Coca de sardines amb mango i orellanes
Anna Murgadas
Anna Murgadas
Arròs amb calamarsons i fonoll marí
Anna Murgadas
Anna Murgadas
Veure més