El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítiques ferotges al Photoshop de Rocío Flores en unes fotos en banyador

Rocío Flores s’ha sotmès a unes quantes intervencions quirúrgiques amb només 25 anys, el que l’ha ajudat a aprimar-se 25 kg i veure’s amb la millor figura que ha tingut mai. La jove, coneguda mediàticament per ser la filla d’Antonio David i Rocío Carrasco, protagonitza avui la portada de la revista Semana. Ho fa en banyador, una sessió de fotos en roba de bany que mai abans no havia fet.

L’objectiu és parlar sobre totes les polèmiques que l’envolten ara que s’ha estrenat a Telecinco la segona temporada del documental de la mare. Ara bé, tothom s’ha fixat més en l’impactant canvi físic que ha experimentat que en el que ha dit.

“Ho he passat malament, però ara sóc una dona nova”, assegura en la primera entrevista que concedeix després de sotmetre’s a una lipoescultura. Per què s’ha decidit a parlar ara? Segons la jove tertuliana d’El Programa de Ana Rosa, perquè ara se sent “molt millor” amb si mateixa per poder parlar amb els periodistes: “He canviat per dins i per fora. M’ha canviat la vida i m’estimo a mi mateixa més que mai, a més a més que estic molt a prop de ser la dona que vull ser”.

Rocío Flores presumeix de nova figura a 'Semana'
Rocío Flores presumeix de nova figura a Semana

La portada de Rocío Flores rep crítiques ferotges

Molts creuen que la revista ha fet servir molt Photoshop per millorar les fotografies de la jove, el que no han dubtat en denunciar públicament amb mofes i missatges com els següents: “Quina por que fan aquestes fotos. De debò és necessària tanta mentida de Photoshop? Crec que no és necessari en una noia tan jove i guapa”, “Crec que us heu equivocat amb el titular… El més esperat? No serà el més operat?“, “La pallassa del segle i la retocada segueix els passos del pare. No té remordiments ni l’afecta res del que es diu sobre ella. Ella guanya diners passi el que passi i diguin el que diguin” o “Talleu-vos una mica, que a aquest pas no la reconeixerà ni tan sols el seu pare”.

Rocío Flores reacciona a la polèmica d’Ortega Cano

A més a més, Rocío Flores també ha respost les preguntes sobre la connexió telefònica que va fer Ortega Cano a Ya es mediodía. El torero, qui recordem que estava casat amb Rocío Jurado quan aquesta va morir, travessa una crisi sentimental amb la dona actual de la qual aquesta està parlant obertament als platós de televisió.

L’home està fart de sentir parlar del tema a Ana María Aldón i a Gloria Camila, la filla que va tenir amb Rocío: “No em trobo molt bé de salut i empitjoraré un dia d’aquests per tot això. Estic cansat i estic esgotat. No es pot ser tan bona persona com ho sóc jo. Li demano a tothom que em respecti, que em deixin viure tranquil i que deixin de parlar de mi. Jo aplaudeixo la meva dona i la meva filla perquè vull que estiguin contentes, però vull que em deixin viure”.

Rocío Flores, com a antiga netastra d’Ortega Cano, deixa clar que creu que ha fet bé en dir prou públicament: “Crec que, de fet, ha trigat massa en fer-ho. Ara bé, crec que aquesta trucada l’hauria d’haver fet en el programa en el que treballa la seva dona perquè és ella qui ha concedit exclusives per parlar de la vida familiar. Gloria Camila sempre ha volgut aturar aquesta pressió mediàtica i parlar d’aquests temes a casa, que és on s’han de solucionar els problemes familiars”.

Més notícies
Rocío Flores diu què està estudiant - Europa Press

Rocío Flores treu a la llum què estudia després de molt secretisme

Notícia: Rocío Flores treu a la llum què estudia després de molt secretisme
Comparteix
La filla d'Antonio David i Rocío Carrasco revela què fa quan no treballa a Telecinco
Notícia: Rocío Flores treu a la llum què estudia després de molt secretisme - Mobile
Rocío Jurado ja va ser un referent de les cançons bomba post-ruptura | Europa Press

Ja hi ha data per l’obertura del museu de Rocío Jurado

Notícia: Ja hi ha data per l’obertura del museu de Rocío Jurado
Comparteix
Chipiona es vestirà de gala el mes de juliol per a assistir al que serà el gran esdeveniment de la temporada
Notícia: Ja hi ha data per l’obertura del museu de Rocío Jurado - Mobile
La dona de Santi Millán diu que tenen una relació oberta - Instagram

Comunicat bomba de la dona de Santi Millán sobre el vídeo sexual de l’actor

Notícia: Comunicat bomba de la dona de Santi Millán sobre el vídeo sexual de l’actor
Comparteix
La directora de televisió ha deixat tothom molt sorprès en dir que no li ha molestat perquè tenen una relació oberta
Notícia: Comunicat bomba de la dona de Santi Millán sobre el vídeo sexual de l’actor - Mobile
Publiquen un vídeo porno de Santi Millán - Europa Press

Santi Millán, víctima de la filtració d’un vídeo sexual

Notícia: Santi Millán, víctima de la filtració d’un vídeo sexual
Comparteix
S'han viralitzat unes imatges en què es veu el presentador català en ple acte sexual amb una noia que no sembla la seva dona
Notícia: Santi Millán, víctima de la filtració d’un vídeo sexual - Mobile

Comparteix

Icona de pantalla completa