El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Mariona d’Eufòria reacciona als rumors que la relacionen amb l’Edu
  • CA

La Mariona viu en un núvol des que va ser escollida com a guanyadora de la primera edició d’Eufòria. La concursant de Valls era la gran preferida des del càsting, per la qual cosa la seva victòria no va suposar cap sorpresa. Des de llavors ha concedit unes quantes entrevistes, en les que ha explicat quins plans de futur té.

Aquest dilluns també ha acudit a l’Està Passant, programa en què li han preguntat com està vivint aquests primers dies: “Tothom em felicita i no faig més que posar-me els vídeos, però encara no em crec que hagi guanyat. He anat a casa amb els meus pares, els amics de tota la vida… Això sempre ajuda a posar els peus a terra. Els meus pares estan molt orgullosos. Els meus amics els veig molt contents i m’han enviat missatges molt macos”.

La Mariona d’Eufòria revela la part fosca de la fama

Ara bé, no tot és de color de rosa. De fet, reconeix que arran d’aquest èxit han aparegut en la seva vida antics amics i exparelles, gent que en algun moment va decidir distanciar-se: “Ara volen tornar a la meva vida per demanar-me favors i intentar que tornem a coincidir”.

Castellera, de Valls i fan dels calçots. El programa ha venut la Mariona com la jove catalana perfecta, una noia tendra i de veu dolça que sembla que no tingui cap gram de maldat a dins. Com era d’esperar, el Marc Giró ha aprofitat la coincidència a plató amb ella per fer-li un parell de preguntes de les seves. La primera? Com cuida els seus cabells: “Mira, sempre dic que els meus cabells són una benedicció perquè tinc els cabells gruixuts, a més a més que en tinc molt i no és greixós”. El que més interès generava? Que digués la veritat sobre la relació amb l’Edu, el company de concurs amb qui molts l’han volgut relacionar.

La Mariona diu què hi ha de cert en la presumpta aventura amb l’Edu

El Marc Giró ja va preguntar a l’Edu si sentia alguna cosa per ella, el que el noi va negar. Què ha dit la Mariona davant la mateixa pregunta? “No entenc per què tothom té tanta mania en intentar emparellar-nos”, lamentava. Per tal de continuar amb la broma, deixava caure una informació en broma per esvalotar la troca: “En realitat, l’Edu té molta més connexió amb la Núria”, deia mentre reia.

El tertulià li ha recriminat que hagi trencat el cor al seu company: “Tots tenim ulls a la cara i hem vist que ell s’ha enamorat de tu”. Ella ho ha negat i ha repetit que té parella i està molt contenta: “Tinc el cor molt bé i ocupadíssim”. El Marc Giró ha pogut veure una foto del jove afortunat i l’única cosa que ha dit al respecte és que la Mariona és una noia “molt afortunada”.

L'Edu i la Mariona formen parella artística -- TV3
El programa ha volgut emparellar la Mariona i l’Edu | TV3

Finalment, el programa acabava amb una petició molt curiosa a la guanyadora d’Eufòria. Li deien que volien que cantés una recepta de cuina, un repte curiós que superava amb nota. No era fàcil, però recitava els passos per fer una coca de Sant Joan. Una escena que torna a demostrar que és una artista versàtil. Ara té per endavant la creació i publicació del seu disc, el premi principal que li ha concedit el concurs musical. A més a més, interpretarà un tema en solitari al disc de La Marató i cantarà el tema de l’estiu de TV3 amb Miki Nuñez, el que van presentar en la gala final d’Eufòria.

Més notícies
La Mariona parla dels plans de futur després d'Eufòria - TV3
La Mariona parla dels plans de futur després de la victòria a ‘Eufòria’
Notícia: La Mariona parla dels plans de futur després de la victòria a ‘Eufòria’
Comparteix
La guanyadora del concurs de TV3 reconeix que encara no assimila que hagi estat ella l'escollida
Marta Torné reconeix que estava preocupada pel nivell de català - TV3
Marta Torné: “Em preocupava no parlar un català perfecte a ‘Eufòria'”
Notícia: Marta Torné: “Em preocupava no parlar un català perfecte a ‘Eufòria'”
Comparteix
La barcelonina reconeix que tenia la sensació que necessitava millorar el català quan van contractar-la a TV3
Primera entrevista de la Mariona després de la victòria d'Eufòria - TV3
Primera entrevista de la Mariona d’Eufòria: supersticions i secrets
Notícia: Primera entrevista de la Mariona d’Eufòria: supersticions i secrets
Comparteix
La guanyadora del programa de TV3 ha tret a la llum informació molt curiosa sobre ella i sobre el concurs
Marc Clotet canta a 'Eufòria' - TV3
Les polèmiques i els millors moments de la final d’Eufòria
Notícia: Les polèmiques i els millors moments de la final d’Eufòria
Comparteix
La gran final del programa de TV3 ha deixat escenes molt aplaudides i comentades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa