El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les 4 platges més buscades de Catalunya
  • CA

Les platges catalanes són especials per la seva diversitat i un encant únic. Passant de les aigües blaves i profundes de la Costa Brava a la sorra plana i tranquil·la de la Costa Daurada. I és que després de dos anys de pandèmia tothom ha aspirat a anar-se’n de vacances i gaudir-les com feia dos anys que no es feia.

La platja relaxa i permet descansar, i es pot convertir en un molt bon passa temps, anant amb els amics, la parella o la família. A Catalunya, precisament, hi ha una gran afició per anar a la costa, al ser un país de mar i muntanya. Amb la calor, la platja s’ha convertit en un refugi gràcies a les aigües tranquil·les i relaxants del Mediterrani.

Platja d’Aro i la Barceloneta destaquen en el rànquing

Segons el departament de l’agència de referència en l’estudi i posicionament SEO Eskimoz, el destí favorit per anar a la platja dels catalans és Platja d’Aro. Situat al Baix Empordà, compta amb ofertes d’oci i cultura, el paisatge natural que ofereix la localitat gironina és única. Destaca per les seves aigües cristal·lines amb un color blau turquesa.

Unes altres destinacions que també són molt ben acollides pels catalans són la Barceloneta. Amb locals d’oci nocturn al seu voltant i restaurants, destaca per la presència de l’elegant edifici de l’Hotel Vela.

La platja de Castelldefels / Europa Press
La platja de Castelldefels / Europa Press

Miami Platja, la més destacada del sud de Catalunya

Més al sud, Miami Platja destaca entre les platges tarragonines. En ser Costa Daurada, destaca per tenir unes aigües tranquil·les i una sorra envejable per la seva suavitat. El color daurat de il·liumina el paisatge i crear un galmour únic pels catalans. El rànquing el tanca Platja de Castelldefels, amb una longitud d’uns 5 quilòmetres, té una gran oferta gastronòmica i amb unes característiques molt similars a la de la platja de la Barceloneta.

Més notícies
La ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, durant la roda de premsa a Luxemburg on reclama separar el preu del gas de l'electricitat / ACN
La part catalana del MidCat podria estar llesta en 9 mesos
Notícia: La part catalana del MidCat podria estar llesta en 9 mesos
Comparteix
La ministra de Transició Ecològica assegura que el gran problema és fer-ho arribar a l'Estat francès pels Pirineus
Gerard Piqué prepara un contracta per a l'amant - Europa Press
Revelen qui és exactament la nòvia de Gerard Piqué: nom i cognoms
Notícia: Revelen qui és exactament la nòvia de Gerard Piqué: nom i cognoms
Comparteix
Els mitjans anglesos publiquen la seva imatge
L'expresident dels Estats Units, Donald Trump
L’FBI buscava documents sobre armes nuclears que s’hauria emportat Trump
Notícia: L’FBI buscava documents sobre armes nuclears que s’hauria emportat Trump
Comparteix
El fiscal general dels Estats Units va ser qui va ordenar l'escorcoll
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, al Congrés / ACN
Espanya veu bé la proposta alemanya d’un gasoducte entre els dos estats
Notícia: Espanya veu bé la proposta alemanya d’un gasoducte entre els dos estats
Comparteix
La proposta reactivaria el gasoducte d'Hostalric

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jubilat. a agost 13, 2022 | 07:51
    Jubilat. agost 13, 2022 | 07:51
    He treballat 36 anys a la Costa Brava, principalment a Platja d'Aro. I aixó m'ha permés guanyar-me acceptablement la vida. Tanmateix, mesos de juliol i agost, amb jornades entre 10 i 12 hores, 6 dies a la setmana, resulten massa, sobretot els darrers anys, per raons obvies d'edat. Ara, jubilat, crec que la costa i jo estem en pau; jo hi he aportat el meu treball i ella m'ha permés de guanyar-me la vida. Voldría, si m'és possible, no tornar a posar els peus a la costa; mantenir els 20 km. de distància entre ella i la meva persona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa