El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Entrevista esbojarrada de Loles León: “A la Barceloneta som així”
  • CA

Loles León ha dedicat tota la seva vida a entretenir i fer riure els espectadors. L’actriu de la Barceloneta estrena un espectacle en el que parla, precisament, d’algunes de les anècdotes més divertides que ha viscut en aquests 50 anys de carrera. Per tal de promocionar-la, s’ha mostrat més natural que mai en una entrevista a El Mundo plena de bons titulars. La catalana reconeix que actualment travessa un moment de molta feina, ja que compagina tres projectes diferents.

Ara bé, no sempre ha estat així: “No he hagut de demanar diners, però sí feina. El més important és tenir la paciència de treballar molt durant sis mesos, un any o dos anys i després saber que estaràs un any sense que et truquin. Al principi vivia aquesta situació amb molta angoixa… Hi ha hagut moments en els que estava sense feina a casa mentre em mossegava els punys. Ara bé, jo sí que he trucat per demanar feina perquè no em fa vergonya com a d’altres. A Pedro Almodóvar el vaig assetjar per telèfon!“.

Loles León presenta el seu nou espectacle / Instagram

Loles León mai no ha tingut filtre, una naturalitat de la que presumeix però que li ha comportat maldecaps: “És cansat perquè ets censurada, criticada i intenten anul·lar-te. Aquest és un país de cigroners en el que si algú destaca, el tallen. I a mi les xarxes socials m’encanten, però la gent diu cada cosa… Però va bé perquè vegis com és la societat que tenim i, a més a més, que això sempre ha estat així. De què parlava la gent abans als barris? De la vida de tothom. I què feia la gent a Barcelona durant els estius? Treure les cadires als carrers i saber què feia i on anava tothom. La meva mare sempre tenia la casa plena de marietes, als qui convidava a dinar encara que nosaltres no teníem gens de diners. Però mira… vivíem en una comuna i ella mai no deia que no. En la Barceloneta som així”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa