El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Treuen a la llum com anomena Felip a Letícia en la intimitat
  • CA

Felip i Letícia estan casats des de fa més de 18 anys, un matrimoni estable però que també ha estat envoltat de rumors de crisi. No se sabia pràcticament res de la seva vida privada fins ara, que el periodista José Apezarena en dona detalls a Los hombres de Felipe VI. En aquest llibre assegura que revela alguns dels secrets de parella dels monarques espanyols, entre els que destaca un de ben curiós: com es diuen entre si en la intimitat?

Sembla que, des que van néixer les seves filles, Felip es refereix a Letícia com a “mama“. Un diminutiu molt utilitzat per algunes parelles, però que resulta un xic ridícul en algú com Felip VI. L’escriptor ha sabut, a més a més, que entre ells encara hi ha “molta sintonia, companyonia i complicitat” i que Felip continua mostrant-se “molt romàntic” i convençut que Letícia és “la companya de viatge perfecta”. Deixant de banda les cursileries, també destaquen fonts properes que són molt diferents de caràcter i que mai no es lleven a la mateixa hora.

Felip i Letícia volen desviar l'atenció i que no es parli de Joan Carles - Europa Press
Felip i Letícia tenen un apel·latiu un xic estrany | Europa Press

Han volgut vendre’l com un pare implicat que va a les funcions escolars i que passa el temps amb ella sempre que pot: “Donaria la vida per les seves filles, les adora i li cau la bava amb elles. Amb Elionor té una complicitat especial”. Ara bé, les hauria donat una educació estricta: “En aquesta casa hi ha tres paraules que no es poden pronunciar, No me apetece“. Saben que hi ha unes normes que s’han de complir i també a casa mantindrien la compostura: “Són les nenes millor educades que he vist”. Dues nenes que haurien crescut sense poder deixar-se portar ni descansar cap moment, però.

Més detalls sobre l’incident entre Letícia i Sofia davant de la Catedral de Palma

El menyspreu públic que Letícia va fer a Sofia de Grècia davant de la Catedral de Palma durant la Setmana Santa de fa quatre anys va fer parlar moltíssim. La dona de Felip VI va embogir i no va permetre que la dona es fes cap fotografia amb les nenes, un gest molt lleig que va evidenciar la mala relació entre elles. Ara, vist en perspectiva, sembla que des de Casa Reial no li han volgut donar tanta importància. De fet, en aquest llibre s’assegura que els va preocupar molt més la imatge d’Elionor retirant el braç de l’àvia de males maneres.

I això per què? “Els angoixava molt més l’actitud d’Elionor perquè Letícia i Sofia no són importants institucionalment. Ella, en canvi, és la princesa d’Astúries, l’hereva al tron i el futur de la monarquia. Van intentar restar importància al gest tot destacant que simplement es tractava d’una nena de dotze anys”.

Més notícies
'Polònia' triomfa amb una imitació de Felip i Letícia - TV3
‘Polònia’ triomfa amb una imitació de Felip i Letícia hilarant
Notícia: ‘Polònia’ triomfa amb una imitació de Felip i Letícia hilarant
Comparteix
La mala bava contra els Borbons ha fet molta gràcia als teleespectadors del programa de TV3
Victoria Federica i Froillán tenen un accident de cotxe - Europa Press
Froilán dona la cara després de la baralla i l’accident de cotxe
Notícia: Froilán dona la cara després de la baralla i l’accident de cotxe
Comparteix
El nebot de Felip VI dona detalls de la seva implicació en l'incident amb ganivetades que va haver-hi a la porta d'una discoteca
Jorge Javier torna a Badalona per Nadal - Europa Press
Jorge Javier Vázquez torna a Badalona per Nadal: “Viatge nostàlgic”
Notícia: Jorge Javier Vázquez torna a Badalona per Nadal: “Viatge nostàlgic”
Comparteix
El presentador de 'Sálvame' s'ha mostrat captivat per la seva ciutat natal, de la que ha compartit moltes fotografies
Shakira i Antonio de la Rúa podrien haver recuperat el contacte - Europa Press
Shakira i Antonio de la Rúa, cada cop més a prop d’una reconciliació
Notícia: Shakira i Antonio de la Rúa, cada cop més a prop d’una reconciliació
Comparteix
Fonts properes a l'argentí asseguren que continua enamorat de la cantant i que vol tornar amb ella

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa