El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elsa Ruiz revela la veritat del seu acomiadament de ‘Todo es mentira’

Elsa Ruiz va ser acomiadada de Todo es mentira fa tres anys d’una manera una mica estranya, ja que ni tan sols van donar-li temps de tenir un últim programa com cal en el que pogués enviar algun missatge de comiat als teleespectadors. No ha estat fins ara que ha explicat què va passar realment i com van comunicar-li que no tornaria a aparèixer en antena. Ho ha fet en un vídeo que ha publicat a Twitter i que ja té més de 3.000 likes.

“Després de molt de temps vull explicar-vos què co… em va passar a Todo es mentira. Imagineu-vos una noia que està de col·laboradora en un programa de televisió d’una important cadena de televisió a nivell nacional, el que és una gran oportunitat per a ella, i que un dia quan marxava cap a casa des d’aquell mateix programa la truca la directora per dir-li que, a partir de l’endemà, no torna més. La directora li diu que deixin de comptar amb ella perquè comptaran amb menys col·laboradors pel protocol Covid, una cosa que sembla lògica per evitar contagis”.

Elsa Ruiz es mostra enfadada pel tracte rebut a Todo es mentira

El problema és que en els següents dies hauria vist que en aquest mateix programa no deixaven de passar col·laboradors i tertulians que prèviament havien passat per altres platós: “És llavors quan la noia se n’adona que això de la Covid era més aviat una excuseta i que se l’ha empassat”. Una de les coses que més mal li va fer és que no li deixessin acomiadar-se: “Imagineu-vos que aquesta noia, que estava en el programa des d’abans del principi, desapareix de cop del programa perquè no deixen que s’acomiadi. Després veu que un altre dels tertulians que estava des del principi sí que pot acomiadar-se i aquesta noia, que entén que aquest món és així, no deixa de pensar per què ell ha pogut fer-ho i ella no. Què tinc jo de dolent? Penses que no vals i que no tens cap talent, que tota la feina que has aconseguit amb esforç en el passat senzillament ha estat per p… fortuna”.

Elsa Ruiz ha recordat que després va fitxar per un altre programa i que allà s’ho va passar bé, encara que l’experiència va ser curta perquè va haver d’ingressar en una clínica: “Aquesta noia per desgràcia va haver de deixar-ho tot per salut mental i va estar retirada d’aquest món”. Una història que, finalment, reconeixia que era autobiogràfica: “No us mentiré, aquesta noia soc jo. Ara que amb teràpia, temps de repòs i més coses estic recuperant-me… Soc còmica i tinc experiència a televisió. Encara que m’agradi molt la pantalla també soc guionista. Soc més coses més enllà d’una dona trans. No vull fer pena, el que vull és que em donin feina. Gràcies per escoltar-me i gràcies a la gent que em doneu suport i gaudiu de la meva feina”, un vídeo que pot tenir rèplica.

Més notícies
Risto Mejide denuncia que hagin censura part del programa amb Tita Cervera - Cuatro
Risto denuncia que Mediaset hagi censurat una pregunta a Carmen Cervera
Notícia: Risto denuncia que Mediaset hagi censurat una pregunta a Carmen Cervera
Comparteix
El presentador ha criticat la decisió i ha deixat clar que no entén la incoherència de la cadena
Risto se sincera sobre els problemes amb la mare - Cuatro
Risto Mejide i Màxim Huerta donen detalls dels problemes familiars
Notícia: Risto Mejide i Màxim Huerta donen detalls dels problemes familiars
Comparteix
El publicista revela que fa quatre anys que no es parla amb la mare i que ni tan sols coneix la seva filla
Risto Mejide torna amb una nova temporada del 'Chester' - Cuatro
Risto estrena nova temporada del ‘Chester’: convidats i confessions
Notícia: Risto estrena nova temporada del ‘Chester’: convidats i confessions
Comparteix
El presentador promociona l'inici d'aquesta nova versió amb famosos molt coneguts
Risto Mejide rep les crítiques d'una exconcursant d'OT - Cuatro
Una exconcursant d’OT denuncia el tracte que va rebre de Risto Mejide
Notícia: Una exconcursant d’OT denuncia el tracte que va rebre de Risto Mejide
Comparteix
Patty García ha reaparegut 15 anys després per criticar que el presentador es mofés de la mort de la seva àvia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa