El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elsa Ruiz ingressa en un centre psiquiàtric després d’intentar suïcidar-se
  • CA

La monologuista i youtuber Elsa Ruiz va fer-se un nom en la televisió espanyola de la mà de Risto Mejide, que li va donar l’oportunitat de fer de col·laboradora a Todo es mentira. Activista feminista i trans, aquest dimarts ha reaparegut públicament en el programa Sobreviviré per anunciar que estarà de baixa un temps. La tertuliana ha decidit ingressar en un centre psiquiàtric i ha explicat els motius: “No estic vivint una etapa bona emocionalment ni psicològicament. Pateixo depressió i ansietat, per la qual cosa m’ha de tractar un psiquiatre i he de prendre medicació. El problema és que ha passat un temps i la situació no millora… De fet, fa dos mesos em vaig intentar suïcidar. Em vaig prendre dos blísters de pastilles i vaig estar ingressada. Diumenge passat vaig haver d’anar a urgències perquè vaig tenir diversos atacs d’ansietat que no aconseguia superar”.

Ella considera que aquesta situació tan greu va generar-se fa una mica més d’un any, moment en el que va començar a patir un assetjament a la xarxa que l’ha afectat molt personalment: “La psiquiatra m’ha suggerit que m’aniria bé ingressar en un centre. Us estimo molt, però he de deixar la feina i deixar-ho tot. Sento veus al cap que són horribles i és molt fastigós. Necessito parar un temps i recompondre’m, però espero tornar aviat”.

Ha aprofitat aquest aparador per enviar un missatge d’agraïment a totes les persones que li donen suport. Nagore Robles, la presentadora de l’espai, ha volgut aplaudir que se sinceri d’aquesta manera públicament: “T’estimo i t’admiro. Escoltar-te per mi és escoltar la veu de la sensatesa, de la maduresa, de la valentia, dels valors, del feminisme, de la lluita… de tantes coses. Estic molt orgullosa de tu, de què hagis decidit posar-te en mans de professionals per tirar endavant. Que ho hagis fet em deixa molt més tranquil·la”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa