El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antena 3 recupera els programes del cor amb Sonsoles Ónega

Sonsoles Ónega és el gran fitxatge d’Antena 3 de cara a aquesta nova temporada. Ningú no s’esperava que abandonés Telecinco per engegar una nova aventura a la cadena rival, però el director la va convèncer en assegurar-li que tenia grans plans per a ella. El comiat de Paolo Vasile i els companys no va ser gens fàcil, tal com va reconèixer ella mateixa en una entrevista a El Hormiguero, però ara mateix està contentíssima i il·lusionada en aquesta nova etapa de la seva carrera.

I què farà a Antena 3? La revista Semanainforma en exclusiva que la periodista té un encàrrec molt important: tornar la premsa del cor a la cadena. Cal recordar que no tenen programes de premsa rosa des que cancel·lessin l’exitós ¿Dónde estás corazón?, un format que volen recuperar amb Sonsoles al capdavant. Ella està especialitzada en programes i magazins d’actualitat, però també és cert que participava en la tertúlia sobre les tafaneries dels famosos a Ya es mediodía. El nom del programa és de les poques coses que se saben, ja que l’ha compartit ella mateixa: s’anomenarà Y ahora Sonsoles.

Després d’onze anys sense programa del cor a Antena 3, els directius han decidit que han de dir prou a aquest veto. Parlaran sobre els temes de l’actualitat del món dels famosos “i també de la vida”, un plantejament molt ampli que han d’acabar de perfilar. El que està clar és que volen captar tota aquella audiència que van perdre en decidir castigar aquest tipus de periodisme, al que han menyspreat des de llavors.

Així era ¿Dónde estás corazón? - Antena 3 copia
Així era ¿Dónde estás corazón? | Antena 3

Antena 3 vol reconquistar els fans de les tafaneries i el món del cor

No serà fàcil que els teleespectadors els sintonitzin a ells per assabentar-se d’aquests temes, tenin en compte que no els tracten des de fa més d’una dècada. És per això que haurien centrat tots els seus esforços en poder fitxar una cara coneguda de la competència que fos capaç de parlar d’actualitat i també de les últimes hores sobre els personatges coneguts. 

L’única condició que hauria posat Sonsoles Ónega? Poder treballar amb part de l’equip que l’acompanyava a Telecinco, als que ha convençut perquè s’uneixin a ella en aquesta nova aventura: “Em sento còmoda parlant sobre la vida i això és el que farem”, avança la periodista. És probable que l’estil del programa no tingui res a veure amb Telecinco, una manera d’explicar la premsa del cor des de la tranquil·litat i el respecte que podria captivar aquella part dels teleespectadors més desencantats amb Sálvame i les seves exageracions.

El programa de Sonsoles Ónega encara no té data d’estrena, però tot l’equip estaria treballant de valent per poder crear un producte que agradi i que tingui èxit. 

Més notícies
Felip i Letícia eviten coincidir amb Joan Carles i Sofia - Europa Press

Felip i Letícia eviten la foto amb Joan Carles al palau de Buckingham

Notícia: Felip i Letícia eviten la foto amb Joan Carles al palau de Buckingham
Comparteix
Les dues parelles han aparegut per separat i no han coincidit en cap moment, el que demostra la mala relació actual
Notícia: Felip i Letícia eviten la foto amb Joan Carles al palau de Buckingham - Mobile
Així serà el funeral d'Elisabet II -- Europa Press

Així serà el funeral d’Elisabet II, vuit hores i tres punts estratègics

Notícia: Així serà el funeral d’Elisabet II, vuit hores i tres punts estratègics
Comparteix
L'últim comiat a la monarca anglesa es durà a terme en un funeral d'Estat amb més de 2.000 convidats
Notícia: Així serà el funeral d’Elisabet II, vuit hores i tres punts estratègics - Mobile
Ricard Ustrell estrena 'Col·lapse' a TV3

Ricard Ustrell trenca els esquemes de TV3 amb un ‘Col·lapse’ molt arriscat

Notícia: Ricard Ustrell trenca els esquemes de TV3 amb un ‘Col·lapse’ molt arriscat
Comparteix
Jordi González ha demanat un programa propi a TV3 en el millor moment de l'estrena
Notícia: Ricard Ustrell trenca els esquemes de TV3 amb un ‘Col·lapse’ molt arriscat - Mobile
Poc després les càmeres la captaven en el tanatori, acompanyada dels germans en l’últim comiat al pare. L’han vist molt afectada mentre plorava desconsoladament en un dia molt dolorós que l’ha hagut de fer reviure les dures pèrdues que ha viscut recentment. Abans d’entrar al cotxe ha volgut agrair el suport a la premsa que estava congregada a la porta. Ha estat el seu germà qui ha pogut parlar una mica més: “Hem pogut estar al costat del pare en tot moment. Farem una missa però serà demà i a la intimitat. Ana està regular perquè se li acumula tot”, ha lamentat. Un moment molt dolorós en què Ana haurà de tornar a demostrar que és una dona forta.

Mor el pare d’Ana Obregón: “Òrfena de pares i fill en només dos anys”

Notícia: Mor el pare d’Ana Obregón: “Òrfena de pares i fill en només dos anys”
Comparteix
El pare de l’actriu ha mort només un any després que la mare i Álex Lequio, tres pèrdues molt doloroses i en poc temps
Notícia: Mor el pare d’Ana Obregón: “Òrfena de pares i fill en només dos anys” - Mobile

Comparteix

Icona de pantalla completa