El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els titulars més escandalosos de Georgina Rodríguez a ‘El Hormiguero’

Georgina Rodríguez ha concedit una entrevista en directe a El Hormiguero i això no l’ha beneficiat gaire. La idea era que hi anés per poder promocionar la segona temporada de la seva sèrie a Netflix, en la que obre les portes de casa per mostrar com és el seu dia a dia meravellós i luxós amb tots els fills. El problema ha estat que la dona de Cristiano Ronaldo ha mostrat una cara summament altiva i prepotent, tot deixant anar titulars escandalosos sense immutar-se.

La seva postura, massa estirada i amb el cap alt, ja demostrava moltes coses. En un principi reconeixia estar molt nerviosa, del que Pablo Motos s’adonava de seguida. Als teleespectadors no els ha agradat gens el que han vist, una influencer milionària amb vida de milionària que diu ser humil, però no ho demostra ni amb els gestos ni amb les paraules.

Crítiques a Georgina Rodríguez per l'entrevista a 'El Hormiguero' - Antena 3
Crítiques a Georgina Rodríguez per l’entrevista a El Hormiguero | Antena 3

Georgina parla meravelles de Cristiano Ronaldo i de l’Aràbia Saudita

Com és el seu dia a dia? Diu que matina, que “s’encarrega” dels seus treballadors, que fa shootings, que s’ocupa de les obres de les dues cases que tenen reformant-se i que acudeix a les gravacions dels realities. S’ha descuidat les hores que deu estar comprant-se bosses caríssimes, les que diu que superen els 150 models. Això sí, ha insistit que ni ella ni Cristiano Ronaldo són materialistes: “No ho som”, deia tot just abans de reconèixer que li ha regalat tres cotxes caríssims, que pel seu aniversari li va comprar un rellotge de gairebé mig milió d’euros i que sempre viatgen en jet privat.

La vida de Georgina Rodríguez va fer un canvi de 180° quan va començar a sortir amb l’estrella del futbol, del que n’és conscient. Ara bé, potser no calia que deixés anar la següent frase: “Moltes vegades el miro i penso que és meravellós. És un pare deu, germà, amic, parella, cap, treballador… El miro i penso com d’afortunada que soc perquè ell m’ha escollit“. Que reconegui que se sent la seva escollida ha enfadat molt, una idea molt masclista que ha fet que la deixin verda.

Un altre comentari que ha fet que la critiquin molt té a veure amb la seva nova vida a Riad, a l’Aràbia Saudita. Tota la família s’ha traslladat fins allà en signar Cristiano un contracte amb un dels seus equips de futbol. Això ha permès que Georgina vegi en primera persona com tracten les dones en aquests països… o, si més no, a les dones riques i estrangeres com ella: “És un país meravellós. Vaig anar-hi molt condicionada per la rumorologia, però és segur, familiar i cuiden molt les dones i els nens. L’altre dia, una amiga meva va allotjar-se en un hotel molt a prop del meu i no li havien posat aigua. Com que l’aigua és tan cara, va baixar a comprar-ne a una botiga i va oblidar-se la targeta. Doncs el senyor de la botiga se la va regalar! És gent molt detallista”. Com era d’esperar, Twitter ha tret fum davant d’aquesta afirmació i molts li han recordat com tracten realment les dones en el país en el qual viu actualment.

Critiquen la influencer pel mètode que fa servir quan dina amb els fills

Finalment, també van criticar el mètode que diu fer servir per aconseguir que els fills no deixin menjar en el plat. Pablo Motos va voler saber si és ella qui els dona el menjar i si és d’aquestes mares que tornen a donar verdura als nens per berenar si no han volgut acabar-se-la abans. La resposta de Georgina? En línia amb tota la resta de l’entrevista: “Els dic que el menjar no es deixa i que, sinó, se’l menjaran després. A vegades els hi poso vídeos de nens que no tenen menjar i els dic que això és el que els pot passar. Em sento molt orgullosa de la seva educació”. Davant d’això, el presentador callava i la fúria a les xarxes s’accentuava.

En aquesta segona temporada, Georgina també parlarà de la tràgica mort d’un dels seus bessons. Després d’un embaràs molt dolent en el que diu que estava esgotada i que vomitava moltíssim, tot semblava anar bé fins que un dels dos petits moria durant el part. Aquest fet va afectar moltíssim la influencer i també Cristiano, una pèrdua de la qual ha volgut parlar poc en aquesta entrevista: “No hi ha explicació. Parlar sobre el tema en aquesta sèrie m’ha ajudat molt. La pèrdua m’ha donat molt d’amor, molta foscor i també molt d’amor. M’he sentit molt feliç i molt ben envoltada, gràcies a Déu he tingut la sort de compartir la tragèdia amb la meva gent”.

Crítiques ferotges a Georgina Rodríguez per la seva actitud a El Hormiguero

Molts consideren que Georgina s’ha mostrat massa prepotent en aquesta conversa a Antena 3, una visió amb què no van quedar-se quan veien la seva sèrie. Tot pot ser que estigués nerviosa, que no estigui acostumada a les entrevistes en directe o que, realment, li doni absolutament igual el que la gent pensi.

Sigui com sigui, la seva participació en el programa va ser un èxit i va ajudar-los a fer una audiència increïble. Georgina en estat pur.

Més notícies
Georgina Rodríguez, criticada pel seu nivell d'anglès - Europa Press
Mofes a Georgina Rodríguez pel seu baix nivell d’anglès en públic
Notícia: Mofes a Georgina Rodríguez pel seu baix nivell d’anglès en públic
Comparteix
La parella de Cristiano Ronaldo protagonitza un vídeo viral en el que es demostra que no parla gens bé aquest idioma
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez, en crisi_ - Telecinco
Cristiano Ronaldo i Georgina, en crisi: “No hi ha complicitat ni afecte”
Notícia: Cristiano Ronaldo i Georgina, en crisi: “No hi ha complicitat ni afecte”
Comparteix
Diuen que cada vegada els costa més ocultar la fredor que hi ha entre ells
Imatge d'arxiu de Cristiano i Georgina / Europa Press
El regal de 350.000 euros amb què Georgina ha sorprès Cristiano Ronaldo
Notícia: El regal de 350.000 euros amb què Georgina ha sorprès Cristiano Ronaldo
Comparteix
La model espanyol ha sorprès el futbolista amb un Rolls-Royce Dawn Silver Bullet descapotable
Georgina Rodríguez se sincera sobre la mort del fill - Europa Press
Georgina Rodríguez: “Aquest ha estat l’any més difícil de la meva vida”
Notícia: Georgina Rodríguez: “Aquest ha estat l’any més difícil de la meva vida”
Comparteix
La 'influencer' i dona de Cristiano Ronaldo parla per primera vegada de la mort del fill

Comparteix

Icona de pantalla completa