El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les primeres paraules de Georgina Rodríguez després de perdre un fill
  • CA

El futbolista portuguès Cristiano Ronaldo i la seva dona, Georgina Rodríguez, van anunciar fa dues setmanes la mort d’un dels seus fills, un dels dos bessons nounats de la parella. A través d’un comunicat van expressar el seu dolor amb el següent text: “Amb la nostra tristesa més profunda hem d’anunciar la mort del nostre fill. És el dolor més gran que uns pares poden sentir. Només el naixement de la nostra filla ens dona força la força per viure aquest moment amb una mica més d’esperança i felicitat”.

D’aquesta manera, Cristiano i Georgina també van explicar que, afortunadament, l’altre nadó havia nascut sense problemes aparents. I ara ha estat la influencer la que s’ha pronunciat per primera vegada a través de les xarxes després d’aquesta dura pèrdua. I ho ha fet precisament l’1 de maig, Dia de la Mare.

El regal més espectacular de Cristiano a Georgina - Instagram
El regal més espectacular de Cristiano a Georgina – Instagram

Un homenatge a les dones

“A les que ho són, a les que ho van ser, a les que van voler i no va poder ser, a les que ho intenten, a les que sense ser-ho exerceixen com a tals, a les que tenen instint, a les que decideixen no ser-ho… A totes nosaltres, creadores de vida i de vincles. Feliç dies mares”. Aquestes han estat les paraules de Georgina Rodríguez cap a totes les mares del món i la seva mare de retre homenatge a les dones que han travessat una situació com la seva.

Pocs dies després de la pèrdua, la periodista Cristina Tàrrega va revelar, a ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a tertuliana, com es trobava Georgina: “Ella està activa, el seu telèfon està actiu, respon als missatges, i parla. És un pal molt gros però s’ho pren d’una manera molt positiva. Ella és molt positiva en tot”, va afirmar la periodista.

A més, va afegir: “Ells aniran a buscar més fills perquè això ho hem parlat moltes vegades. Ella vol tenir molts fills i Cristiano també. Ha estat un contratemps, com li passa a molta més gent. No passa habitualment, però sí que passa de tant en tant. Els ha tocat a ells, però es que són humans, per molt que siguin Cristiano Ronaldo i Georgina. Això no es pot solucionar amb diners”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa