María Fernández Vidal dels Informatius de TV3, mare del tercer fill

María Fernández Vidal ha donat la benvinguda al tercer fill durant la nit de Reis. La presentadora d’Esports del Telenotícies de TV3 ha compartit la primera foto del bebè en el seu perfil d’Instagram, el que ràpidament s’ha omplert de felicitacions pel regal més especial que podria rebre. La periodista ja té als seus braços el petit, el que arriba als seus 36 anys. Aquest no ha estat un embaràs fàcil, tenint en compte que va haver d’agafar la baixa durant dos mesos per una complicació en el seu estat. Els vòmits intensos van quedar enrere i va poder tornar al directe, del que es va acomiadar a finals del mes de novembre.

La catalana no ha donat detalls sobre el nadó, de qui ni tan sols ha confirmat el seu sexe o nom. A la tendra fotografia que ha compartit, reconeix que el seu naixement ha estat “el millor regal” que podrien portar-li els Reis Mags i que el part no ha tingut complicacions: “Per aquí, els reis d’Orient s’han avançat. Família de cinc. Tot ha anat molt bé, gràcies. Ja som a caseta”. Es converteix en el tercer fill de la presentadora esportiva, que ja té el Pau i la Rita de 5 i 2 anys respectivament.

La periodista ha rebut molts missatges de felicitació de companys de TV3 i també d’altres presentadors i locutors dels mitjans de comunicació catalans. Una bona notícia que omple de felicitat la presentadora catalana, que estrena família nombrosa amb molta felicitat en unes dates especials. Tota la família de la cadena pública catalana ha omplert el seu perfil d’entusiasme i missatges que demostren que tenen ganes de conèixer el petit o petita que omplirà la casa d’encara més amor i tendresa. Una maternitat de la que en presumirà a la xarxa si segueix l’exemple dels dos fills anteriors.

Comentaris

    nuria mur sabaté Gener 13, 2022 | 19:31
    Moltes felicitats maria. ja tens un altre progenitor amb valtres a casa. soc una fan teva en l'ambit de l'esport

Nou comentari