El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bárbara Rey revela informació sobre l’aventura i el xantatge a Joan Carles
  • CA

Bárbara Rey ha concedit una entrevista bomba a Risto Mejide. El presentador ha aconseguit que la vedette se sinceri com mai havia fet sobre els dos homes de la seva vida, Ángel Cristo i Joan Carles de Borbó. El Chester d’aquest dimarts ha anat carregat de titulars impactants i informació desconeguda fins ara, un programa que farà parlar moltíssim. La seva aventura amb el rei emèrit sempre ha generat moltíssima curiositat, ja que s’ha dit de tot al respecte. Ara Bárbara tenia l’oportunitat de dir la seva i deixar clar si és veritat o no que li va fer xantatge.

Bárbara Rey recorda els mal moments amb Joan Carles - Cuatro
Bárbara Rey recorda els mal moments amb Joan Carles de Borbó | Cuatro

Es van conèixer el 1977, quan Joan Carles va demanar que la localitzessin: “Em va dir que li agradava molt i, a partir d’aquí, va treballar-se molt el meu enamorament. Va haver-hi moltes trucades, moltíssimes, i hom no sap què fer perquè és molt difícil i no saps en què et repercutirà allò. Em semblava impossible i, alhora, em feia por dir que no perquè havia treballat molt. La primera trobada va ser la típica entre dos amics, després d’haver-nos explicat tantes coses per telèfon, i allà va començar tot”.

Bárbara Rey ha reconegut que és cert que té gravacions amb l’emèrit: “Tinc dues o tres converses amb ell. Jo sabia que m’estaven gravant i vaig decidir gravar-lo jo també. No s’hi veu res compromès, per això, només confirmen que estava amb mi. El que et puc dir és que van entrar-me a casa a robar i les cintes van desaparèixer, crec que són altres persones les que les han fet servir per guanyar diners. De fet, era una altra persona que ha mort la que va fer-ho. No diré el seu nom perquè té família i em denunciarien. El que també és cert és que jo he sentit moltes coses, al llit es diuen moltes coses i també es parlen de secrets d’Estat… però mai no ho he aprofitat per fer xantatge a la Corona“.

La vedette no té bon record de Joan Carles de Borbó perquè diu que es va comportar “molt malament” amb ella: “Em va perjudicar enormement a nivell professional. Em van vetar a TVE quan vam deixar-ho i jo havia de donar menjar als meus fills, el que no li va importar el més mínim. Després de la ruptura, jo no vaig tornar a fer pel·lícules. Em va destrossar el meu terreny. Davant seu vaig deixar entreveure que em feien falta els diners i mai no ha servit de res, ni tan sols en un moment en el que la meva germana estava malalta de càncer i no em va ajudar”.

Ángel Cristo va donar molt mala vida a Bárbara Rey

Bárbara Rey i Ángel Cristo van estar casats i van ser pares junts, una relació amb el domador que ara protagonitza una sèrie de televisió que ha tornat a col·locar el focus en la figura del domador. Ella ha denunciat moltes vegades que la maltractava, però mai no havia tret a la llum la informació que ha donat davant de Risto: “El meu marit va fer-me molt de mal, però mai no li he tingut rancor perquè va demostrar-se que estava malalt. Ell em va maltractar físicament i psicològicament, fins al punt que em va apuntar amb la pistola més d’una vegada i va arribar a disparar-me a les cames per destrossar-me-les. No sé si va apuntar malament o si jo vaig doblegar-les a temps, però no va donar-me i el tret va acabar en un moble”.

El més fort és que creu que torna a estar enamorada d’ell: “Quan em vaig separar d’ell ho vaig fer totalment feta pols, destrossada. La separació va ser horrible i ho vaig passar molt malament. Jo a l’Ángel l’he estimat amb bogeria, però ell no s’ho creia. Ara només recordo els moments bons i m’he tornat a enamorar d’ell. És difícil quan et separes d’una persona amb qui ho has passat malament durant tants anys”.

Una entrevista molt completa que permet conèixer una mica més sobre la vida que ha tingut Bárbara Rey.

Més notícies
Bárbara Rey promociona la sèrie sobre la seva vida - Europa Press
Bárbara Rey revela una informació bomba sobre l’aventura amb Joan Carles
Notícia: Bárbara Rey revela una informació bomba sobre l’aventura amb Joan Carles
Comparteix
La 'vedette' protagonitza una sèrie en la que sortiran a la llum algunes informacions noves
Bárbara Rey recorda els pitjors moments del seu matrimoni - Telecinco
Bárbara Rey reconeix que ha hagut de dormir al carrer: “He passat gana”
Notícia: Bárbara Rey reconeix que ha hagut de dormir al carrer: “He passat gana”
Comparteix
La 'vedette' se sincera sobre els greus problemes econòmics que ha patit i dona detalls de la mala vida que tenia quan estava casada amb Ángel Cristo
Un dels millors amics de Joan Carles revela com es troba - Europa Press
Un amic de Joan Carles revela detalls desconeguts de la vida a Abu Dhabi
Notícia: Un amic de Joan Carles revela detalls desconeguts de la vida a Abu Dhabi
Comparteix
L'amic d'infància de l'emèrit ha tret a la llum com està realment i què pensa de la situació en la que es troba
Felip i Joan Carles no tenen bona relació - Europa Press
Tots els motius de la mala relació entre Joan Carles de Borbó i Felip
Notícia: Tots els motius de la mala relació entre Joan Carles de Borbó i Felip
Comparteix
Pilar Eyre treu a la llum les causes concretes de l'enfrontament entre pare i fill, que ja dura anys

Comparteix

Icona de pantalla completa