El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TV3 emetrà la segona temporada d’Eufòria “abans de l’estiu vinent”
  • CA

Eufòria tornarà a TV3 abans de l’estiu de 2023, una notícia bomba i molt esperada que acaba d’avançar El matí de Catalunya Ràdio. El col·laborador Jaume Borja assegura que fonts de dins de l’exitós concurs musical li confirmen que hi haurà segona temporada i que arribarà a la petita pantalla abans del que ens pensàvem. Encara no hi ha cap document signat i, per tant, no està del tot tancat. De fet, la cadena no ho ha confirmat i tampoc no hi ha hagut anunci oficial… El que queda clar, però, és que comencen a sonar amb força els rumors -des de dins de l’equip- que donen per fet que així serà.

Engany les graelles i els formats televisius estan més moguts que mai, especialment en comparació a altres estius sense cap notícia ni avenç. És gràcies a això que comencen a saber-se coses sobre la pròxima temporada, la que incorporà Eufòria a la seva graella, en principi, abans d’acabar-la. La notícia no sorprèn, certament, tenint en compte que l’èxit va ser tan aclaparador que hauria estat una bogeria no fer-ne una segona fornada.

S’estrena ‘Joc de cartes d’estiu’ i el ‘Tot es mou estiu’ redueix el seu horari

Pel que fa a la resta de novetats que ha anunciat el tertulià, destaca la incorporació de Marc Rodríguez a l’exitosa sèrie de TV3 de Com si fos ahir. No és el primer cop que es diu, però ha recalcat que està més que confirmat que interpretarà un personatge nou a partir del 5 de setembre.

No caldrà esperar tant per veure una altra estrena, la de Joc de cartes d’estiu que començarà a emetre’s la setmana vinent. Marc Ribas tornarà a la graella de la cadena, el que va voler promocionar amb una entrevista davant d’en Llucià Ferrer que va ser molt comentada perquè van fer una competició a la platja en banyador per veure qui tenia millor físic.

Confirmen que el Tot es mou estiu reduirà el seu horari

Finalment, també ha confirmat que el Tot es mou estiu reduirà el seu horari a partir de dilluns vinent. TV3 ha decidit retallar 20 minuts de la seva emissió diària per posar-hi programes antics d’El gran dictat, un programa mític que sempre fa bona audiència.

El col·laborador, però, ha deixat caure que aquest no és un càsting al nou format que han estrenat aquest estiu: “La gent de dins del programa està tranquil·la perquè s’estan assolint els objectius que es va marcar la casa amb el Tot es mou estiu. Volen continuar l’aposta per la cultura i per l’entreteniment fins al pròxim setembre”. Unes declaracions que sobten, tenint en compte que estan fent unes xifres d’audiència baixíssimes que costa de creure que s’esperessin i que, fins i tot, fossin el seu objectiu.

Més notícies
El Triquell presentarà el primer disc l'any vinent- TV3
El Triquell d’Eufòria presentarà el primer disc a la Sala Apolo
Notícia: El Triquell d’Eufòria presentarà el primer disc a la Sala Apolo
Comparteix
Bones notícies per als fans del cantant, que ja ha posat les entrades a la venda
El concert d''Eufòria' al palau Sant Jordi / Mireia Comas
Nit d”Eufòria’ al Sant Jordi
Notícia: Nit d”Eufòria’ al Sant Jordi
Comparteix
Unes 17.000 persones assisteixen al primer concert del concurs musical per veure els seus artistes preferits en directe
La Mariona d'Eufòria revela què té amb l'Edu -- TV3
La Mariona d’Eufòria reacciona als rumors que la relacionen amb l’Edu
Notícia: La Mariona d’Eufòria reacciona als rumors que la relacionen amb l’Edu
Comparteix
Molts han volgut emparellar els dos concursants del concurs, encara que tots dos han negat que hi hagi alguna cosa entre ells
Acusen 'Eufòria' d'haver copiat un concurs de la televisió local - TV3
La televisió de Cardedeu acusa ‘Eufòria’ de plagi i publica les proves
Notícia: La televisió de Cardedeu acusa ‘Eufòria’ de plagi i publica les proves
Comparteix
La cadena local emet 'Operació Paki' des de fa dos anys, un programa sorprenentment similar al concurs de TV3

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Hdjsk a agost 23, 2022 | 21:37
    Hdjsk agost 23, 2022 | 21:37
    Estic flipant ??

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa