El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bogeria per ‘Eufòria’: rècord d’aspirants en el càsting de la segona edició
  • CA

Eufòria 2 engega motors. Aquest matí s’ha iniciat el càsting per a la segona temporada del gran hit de TV3, en el que els membres del jurat buscaran nous eufòrics que conquistin els teleespectadors de la cadena. Més de 2.300 persones van apuntar-se a la preselecció online, un rècord de participació que avui ha vist els resultats amb llargues cues a l’Auditori de Girona.

Aquesta és la primera jornada d’una gira que recorrerà Catalunya per buscar els 16 concursants per a la pròxima edició. Totes aquelles persones que hagin passat la primera fase online, hauran de cantar davant del jurat en unes proves de menys d’un minut en les que han de demostrar que són dignes de passar a la següent fase. No serà fàcil trobar personatges que siguin prou bons per competir amb el grup de la Mariona, la Núria, el Triquell i companyia.

Les previsions que tenien s’han desbordat, però, i finalment han seleccionat 1.025 aspirants que han estat convocats a la primera fase de càstings presencials. Tindran molt poc temps per intentar convèncer-los que mereixen una plaça, el que podran fer amb la veu i amb la possibilitat de tocar la guitarra.

Imatges del càsting de la primera edició d'Eufòria - TV3
Imatges del càsting de la primera edició d’Eufòria | TV3

Els membres del jurat d’Eufòria buscaran els millors talents per repetir l’èxit de la primera edició

El jurat estarà format per Paula Malia, Daniel Anglès i Mapi Rodríguez. La primera és actriu i aquesta suposa la primera experiència a dins d’Eufòria. El Daniel torna com a coach i la Mapi és coneguda per haver estat darrere d’alguns dels càstings més potents de la televisió. Tots tres han reconegut que intentaran trobar els millors per oferir una segona edició “encara més espectacular” que la primera.

No serà fàcil igual les xifres de l’estrena d’Eufòria i, encara menys, superar-les. Des de l’organització confien en poder aconseguir-ho, el que només passarà si realment aprofiten el càsting per buscar caramelets i personatges potents entre els milers de candidats que volen viure la mateixa experiència que els altres concursants, que s’estan fent un lloc en el món de la música gràcies a l’aparador que els va servir TV3.

Més notícies
Carol Rovira presentarà 'Eufòria Dance' - TV3
Carol Rovira presentarà ‘Eufòria Dance’, la nova aposta de TV3
Notícia: Carol Rovira presentarà ‘Eufòria Dance’, la nova aposta de TV3
Comparteix
La cadena buscarà el millor ballarí del país en tres gales, les que començaran a emetre's el pròxim desembre
TV3 prepara una versió d'Eufòria amb ballarins - TV3
TV3 prepara ‘Eufòria Dance’ per buscar el millor ballarí
Notícia: TV3 prepara ‘Eufòria Dance’ per buscar el millor ballarí
Comparteix
La cadena continua apostant per l'exitós format, que premiarà el guanyador amb un lloc a dins de l'equip de ball de la segona edició del concurs
Carlos Latre parla dels seus plans de futur a televisió - 8TV
Carlos Latre demana un programa a TV3: “M’encantaria tornar-hi”
Notícia: Carlos Latre demana un programa a TV3: “M’encantaria tornar-hi”
Comparteix
L'humorista ha recordat tot el que va aprendre a 'Crackòvia' i deixa clar que li encantaria fer televisió a Catalunya
'Joc de cartes' busca el millor restaurant asiàtic de Barcelona - TV3
Balls hindús, brutícia i un cambrer robot a ‘Joc de cartes’
Notícia: Balls hindús, brutícia i un cambrer robot a ‘Joc de cartes’
Comparteix
El programa de TV3 d'aquesta setmana ha estat molt desequilibrat, amb unes propostes que no tenien res a veure entre elles

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa