El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tanquen l’aeroport de Palma després d’una estranya fugida de passatgers

L’aeroport de Palma està tancat al trànsit aquest divendres a la nit, des de dos quarts de nou del vespre, arran d’un estrany episodi en què passatgers d’un vol han fugit de l’aparell i han ocupat part de l’espai de les pistes, amb el perill que una maniobra d’aquest tipus implica per a ells mateixos i per a la circulació dels avions.

Passatgers d’un avió que feia el trajecte Marroc-Turquia han sortit de l’aparell i caminaven per les pistes, segons ha informat a través del seu compte de Twitter el grup Controladors Aeris.

Aquesta font parla d’esperes i desviaments un cop s’ha hagut d’aturar l’aeroport per “seguretat”. Segons IB3, la tripulació de l’avió ha demanat aterrar a l’aeroport mallorquí per emergència per atendre un dels viatgers que tenia problemes de salut. Ha sigut aleshores quan s’hauria produït l’incident. La Policia Nacional i la Guàrdia Civil buscaven els passatgers que han fugit, en un estrany cas del qual es desconeixen els motius i els objectius de les persones implicades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa