Condemnat el primer “escindit” del Tsunami Democràtic

Un any i mig de presó a un membre de Lliris de Foc per la protesta al Camp Nou

Un judici de dos minuts. De fet, ha estat una conformitat amb condemna. Un acord de l’acusat amb la fiscalia. Es tracta de l’Emili, un xicot que les investigacions policials el van identificar com un dels membres de Lliris de Foc, una organització que el ministeri públic qualificació “d’escissió de Tsunami Democràtic”.

Segons la conformitat decidida aquest matí a la secció 6 de l’Audiència de Barcelona, l’Emili va participar en la protesta convocada per Tsunami durant el derbi entre el Barça i el Madrid del 18 de desembre de 2019. Va ser arrestat pels Mossos després de propinar una puntada de peu al pit d’un membre de la BRIMO, que no va resultar ferit. L’activista s’ha conformat amb un any de presó per aldarulls públics de l’article 557 del Codi Penal i sis mesos per un atemptat a l’autoritat de l’article 550 del Codi Penal.

El relat de l’acusació situa els fets a la travessera de les Corts als voltants de 3/4 d’11 de la nit, quan els Bombers van requerir suport policial quan apagaven una barricada. En arribar els antiavalots, un grup d’unes 8 a 10 persones van llançar objectes a la policia, moment que l’acusat va propinar la puntada de peu al policia que no es va lesionar per la protecció antitrauma que portava. En fugir va ser enxampat pels policies.

En aquest moment, es va resistir “activament a la detenció”. Els agents li van treure la caputxa i l’arrestat va començar a cridar per denunciar que el detenien “il·legament” amb l’objectiu d’entrebancar la detenció. A la motxilla li van trobar instrumetal per fer foc, un tapa boques amb un crani dibuixat, un altre tapaboques de color vermell i uns pantalons i una samarreta de “recanvi”. Objectes que han quedat decomissats.

Comentaris

  uno que vive en Tabarnia 09/03/2021 11:51 am
  va patajar un curtet, millor
   Jj capo en cap 09/03/2021 1:28 pm
   al teu germà?
  En Patufet astronauta 09/03/2021 11:20 am
  Com sempre, molt valents en grup, amb la cara tapada, cagadets devant els jutges. Aquest no tornarà a calar foc 🔥 a cap mobiliari públic ni enfrontar-se amb els mossos.
  30
  108
  Respon

Nou comentari