El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ revela que Makoke té el sou embargat i explica per què

Sálvame té una llista de col·laboradors molt llarga, la que ha anat sumant i restant tertulians al llarg dels 13 anys que porten en antena. Pipi Estrada va estar vetat del programa de Telecinco durant una dècada, però recentment l’han recuperat per intentar explotar la seva vena més polèmica. El que no ha pogut evitar és que els companys treguin a la llum secrets sobre ell. Una de les informacions que han filtrat? Que el periodista té el 80% del sou embargat perquè va perdre un judici contra Terelu Campos i encara li deu bona part dels diners de la multa.

Dilluns estaven parlant d’aquest càstig judicial a Pipi Estrada quan Jorge Javier Vázquez aprofitava per revelar que hi ha un altre col·laborador amb el sou embargat: “Fa pocs dies que sé Pipi no és l’únic de nosaltres que està treballant en un plató per pagar a una altra persona. Aquí a Mediaset… Aquí a Telecinco… I no insistiu, no em feu això. És molt interessant el que ha passat i m’agradaria explicar-ho públicament, però necessito el permís d’una persona”.

El presentador català havia deixat anar la bomba, però no podia dir el nom del company o companya deutor sense que la direcció li permetés. Jorge Javier va anar deixant pinzellades sobre el tema: “Ho explicarem avui perquè aquesta persona s’alegrarà molt que ho fem públic. És bo, no creguis que és fum. Encara no puc dir res, però us agradarà saber-ho. Crec que ho podrem explicar, però abans necessito confirmar tota la informació que tinc”, deia en directe tot increment l’interès en el tema.

Makoke, amb el sou embargat

Finalment, el presentador va complir amb la promesa i va donar el nom de la tertuliana de Telecinco que té part del sou embargat: “Parlem de Makoke, la col·laboradora de Viva la vida i exdona de Kiko Matamoros”. I com és que el jutge va embargar-li el sou? Precisament, per la denúncia que va interposar contra una tertuliana de Sálvame: “Makoke va interposar una demanda contra la desapareguda Mila Ximénez i va perdre la demanda i també el recurs d’apel·lació. L’advocat de Mila va fer un recompte de les costes judicials que ascendien a 11.200 €. És per això que el sou de Makoke està embargat fins que es completi la quantia perquè té altres embargaments pendents“.

D’aquesta manera, el presentador ha tret a la llum un detall molt personal de la col·laboradora de televisió. Ella mai no ho havia dit públicament, així que ara és probable que comenci a carregar contra ell per haver-ho dit en antena sense el seu permís.

Makoke | Telecinco
Makoke té el sou embargat | Telecinco

La col·laboradora parla de la dieta que segueix

Aquesta setmana, Makoke ha estat notícia per un tema que no té res a veure amb els diners. La tertuliana acudirà a la boda d’Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez, que l’han convidat per la relació que han fet a televisió. Ha estat gràcies a això que hem sabut que segueix una dieta sense gluten que ha forçat la núvia a adaptar el menú del convit: “Totes les postres de la boda seran sense gluten perquè la meva amiga Makoke ha deixat de prendre’l i, a més a més, és cert que es nota molt el canvi. Quan deixes de prendre gluten et sents més lleugera i desinflada”. Un canvi de dieta del que Makoke presumeix, especialment als matins quan publica fotos dels esmorzars sense gluten que pren per intentar mantenir la figura. La famosa tertuliana fa molt d’exercici, el que compagina amb una dieta estricta de la que no se surt per mantenir la línia i evitar engreixar-se perquè vol continuar veure’s bé.

Més notícies
Makoke | Telecinco

Les descomunals despeses mínimes mensuals de Makoke

Notícia: Les descomunals despeses mínimes mensuals de Makoke
Comparteix
L'exmodel ha reconegut que té problemes econòmics
Notícia: Les descomunals despeses mínimes mensuals de Makoke - Mobile
Makoke | Telecinco

Makoke reconeix que té problemes econòmics

Notícia: Makoke reconeix que té problemes econòmics
Comparteix
"Intento fer la millor vida possible, i m'ho intento muntar tan bé com puc", reconeix l'ex de Kiko Matamoros
Notícia: Makoke reconeix que té problemes econòmics - Mobile
Kiko Matamoros reconeix que ha fet trampes - Telecinco

Kiko Matamoros reconeix haver fet trampes en un ‘Supervivientes’ accidentat

Notícia: Kiko Matamoros reconeix haver fet trampes en un ‘Supervivientes’ accidentat
Comparteix
El col·laborador de 'Sálvame' s'ha mostrat sincer sense por a les conseqüències
Notícia: Kiko Matamoros reconeix haver fet trampes en un ‘Supervivientes’ accidentat - Mobile
Kiko Matamoros revela la gran mentida de 'Supervivientes' - Telecinco

Kiko Matamoros treu a la llum la gran trampa de ‘Supervivientes’

Notícia: Kiko Matamoros treu a la llum la gran trampa de ‘Supervivientes’
Comparteix
El concursant revela que els rumors eren certs i van fer trampes a l'hora de fer foc
Notícia: Kiko Matamoros treu a la llum la gran trampa de ‘Supervivientes’ - Mobile

Comparteix

Icona de pantalla completa