Pipi Estrada contra Terelu: “Em va fer fora de casa 10 vegades”

Pipi Estrada va ser parella de Terelu Campos durant quatre anys, una relació molt mediàtica que va col·locar el periodista esportiu en el focus de la premsa rosa. La relació va acabar el 2006 de males maneres i no han tornat a tenir contacte entre ella, ni tan sols amb la resta de la família. Ara que les Campos travessen un moment complicat, Pipi ha trencat el seu silenci al respecte i ha deixat anar uns quants dards enverinats cap a elles. Ho ha fet en una entrevista amb Europa Press que no ha deixat indiferent a ningú, ja que ha tret a la llum la cara més fosca de Terelu.

La primera crítica ha estat cap a María Teresa Campos, a qui recomana -amb molt mala llet- que es retiri de la televisió “amb dignitat“: “És una dona que ha treballat sempre, molt respectada i admirada. Ara ha de retirar-se en soledat, en silenci i oblidada. Amb una persona amb aquest ego ha de ser molt dur… Però ha d’arribar un moment en el que vegis que hi ha un punt final”.

I sobre Terelu, què ha dit? Bàsicament li ha retret com el va tractar durant la seva relació: “En el seu moment em va fer fora de casa deu vegades. Allò era una autèntica bogeria. Una vegada em va dir que marxés perquè vaig anar a fer pipí a les sis del matí i no vaig aixecar la segona tapa del vàter. Terelu era molt difícil i ho segueix sent“.

Pipi Estrada i Terelu Campos, quan sortien junts - Europa Press
Pipi Estrada i Terelu Campos, quan sortien junts / Europa Press

Aquesta setmana s’ha parlat molt de les Campos per l’entrevista que ha concedit el seu xòfer, en la que intenta defensar-les. Pipi ha deixat clar que no creu que aquesta defensa hagi estat gratuïta: “És surrealista i tinc la sensació que anirà a pitjor. Mai no m’hauria imaginat el xòfer en aquest paper. Està clar, per això, que això no ho fa per ell… Tot això està dirigit i ben dirigit. Jo només dic que en els quatre anys que vaig estar amb les Campos sempre sentia la paraula “dignitat” a casa seva. Quina dignitat és aquesta? Em fa riure… La dignitat ha quedat en què han de tirar endavant com sigui. Sembla que la dignitat la tenen tancada amb clau o que han tirat aquesta clau al riu”. Un Pipi molt dur que de ben segur que rebrà la contestació de l’ex aviat.

Comentaris

    .=. Octubre 22, 2021 | 16:46
    Potser aquest senyor es va fer pipí.

Nou comentari