El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez, més ric gràcies als beneficis de la seva empresa

Jorge Javier Vázquez continua de baixa mèdica, uns mesos de permís que va agafar-se el passat mes de maig per poder centrar-se en la seva salut mental i descansar de debò abans de tornar a tenir un ensurt. L’estrès ja li ha jugat alguna mala passada en el passat i ara, en trobar-se al límit, hauria decidit aturar-se i respirar per tornar amb més forces. S’espera que es reincorpori al seu lloc de feina aquest setembre, quan Telecinco el col·locarà en un programa nou que s’anomenarà Cuentos chinos i farà la competència a El Hormiguero perquè tindrà un format d’entrevistes i seccions molt similar. A més a més, ocuparà la mateixa franja per intentar fer mal a un espai de Pablo Motos que és imbatible des de fa molt de temps.

Mentrestant, però, no és que estigui de braços plegats i estirat al sofà sense fer res. En aquestes setmanes sense feina se l’ha vist acudir l’hospital i de vacances amb l’ex. L’última informació que es té sobre el presentador català? Que ha estat esprement al màxim els seus negocis i ha acabat guanyant bastants diners recentment.

El confidencial s’ha assabentat de les últimes inversions que ha fet i té novetats sobre la seva situació financera. El mitjà assegura que Jorge Javier ha cobrat gairebé 1,5 milions d’euros de la seva societat i que ha multiplicat per 10 el seu benefici. Els resultats que hauria obtingut l’any passat són boníssims, sobretot perquè hauria augmentat la seva facturació i perquè hauria venut un actiu a un preu molt més elevat del que va gastar-se quan el va comprar.

Jorge Javier Vázquez torna a televisió - Telecinco
Jorge Javier Vázquez torna a televisió | Telecinco

Jorge Javier Vázquez, ric gràcies als beneficis de la seva empresa principal

La seva empresa hauria obtingut més de 250.000 € de benefici el 2022, un augment considerable respecte a l’any anterior. A més a més, tots els ingressos s’haurien de sumar al sou que va guanyar com a administrador, gairebé 100.000 €. Tenint en compte que el que guanyava a Sálvame no està aquí inclòs, els seus números són encara millors del que semblen. Aquí només compta els beneficis de les seves obres de teatre i de tot allò que guanyi de participacions extra a televisió i ràdio.

L’única cosa que no li ha funcionat és l’empresa que va crear com a escola de cant, una idea que li ha causat unes pèrdues de 45.000 € i que pràcticament no té cap activitat. Amb tot, una salut empresarial bona que l’estaria fent d’or.

Més notícies
Jorge Javier Vázquez, malalt, es perd el final de 'Sálvame' - Telecinco

Empitjora la salut de Jorge Javier: “Visita amb freqüència l’hospital”

Notícia: Empitjora la salut de Jorge Javier: “Visita amb freqüència l’hospital”
Comparteix
El presentador serà la gran absència del comiat de 'Sálvame'
L'audiència s'enfada amb el resultat del Joc de cartes estiu - TV3

Indignació pel resultat final a ‘Joc de cartes estiu’: “Totalment injust”

Notícia: Indignació pel resultat final a ‘Joc de cartes estiu’: “Totalment injust”
Comparteix
Molts consideren que els guanyadors han puntuat amb estratègia i que ells no eren els millors de la nit
Elena i Froilán discuteixen pel seu futur - Europa Press

Froilán i Elena de Borbó discuteixen pel seu futur als Emirats Àrabs

Notícia: Froilán i Elena de Borbó discuteixen pel seu futur als Emirats Àrabs
Comparteix
El jove Marichalar es nega a tornar a la seva vida a Abu Dhabi i això hauria generat una gran crisi familiar
Cristina de Borbó viatja a Grècia per un motiu sorprenent - Europa Press

Cristina de Borbó, de vacances a Grècia per un sorprenent motiu

Notícia: Cristina de Borbó, de vacances a Grècia per un sorprenent motiu
Comparteix
La germana de Felip VI ha volgut visitar uns familiars per demanar-los consell sobre el seu divorci amb Iñaki Urdangarin

Comparteix

Icona de pantalla completa