El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gerard Piqué contesta a Shakira: “Els pares hem de protegir els fills”

Gerard Piqué ha concedit una entrevista al seu amic Jordi Basté, que ha obtingut les primeres declaracions del futbolista a El Món a RAC 1. Com era d’esperar, li ha volgut preguntar sobre el divorci amb Shakira i li ha preguntat directament si ha sentit l’última cançó en què carrega contra ell. En un principi deia que no volia parlar del tema perquè creia que “no tocava”.

Ara bé, ha aprofitat per enviar una clatellada a la seva ex tot destacant que ell només pensa en els dos fills que tenen en comú: “He escoltat la cançó, però no vull parlar del tema. Crec que les persones tenim una responsabilitat, sobretot aquells que som pares, d’intentar protegir els fills. Cadascú pren les decisions que creu oportunes i no vull parlar més del tema, ja que l’única cosa que vull és que els meus fills estiguin bé“.

“A cap pare o mare ens ensenyen com hem d’actuar, no hi ha lliçons sobre el tema i tots ho fem el millor que podem. Jo intento fer-ho de la millor manera possible”, ha afegit. Ara envia aquest retret a Shakira, però cal recordar que ell també ha entrat al drap amb anterioritat, per exemple quan va aparèixer amb un rellotge Casio en un directe de TikTok i quan va acudir a la feina al volant d’un Twingo.

Gerard Piqué respon Shakira i signa una col·laboració amb Casio - Twitch
Gerard Piqué respon Shakira i signa una col·laboració amb Casio | Twitch

Gerard Piqué reacciona a la cançó de Shakira amb una clatellada

Diu que està bé a nivell personal i que té una relació “molt propera als nens”, raó per la qual va acceptar que el Milan participés per sorpresa en un dels seus directes de Twitch: “Vull que participin en les coses que els agraden. No estava preparat que hi participés, però m’ho va demanar i no hi ha res a la meva vida que em faci més feliç que fer feliç al meu fill. Ho tornaria a fer perquè m’ho va demanar i em sento molt orgullós de com va participar-hi perquè va semblar més gran del que és”.

@rac1oficial

? GERARD PIQUÉ PARLA DE LA SEVA RUPTURA AMB SHAKIRA ? ?️ “Jo momés vull que els meus fills estiguin bé” #rac1 #GerardPiqué #Piqué #kingsleague #barcelona #fcbarcelona #estiktokat #shakira #bizarrap

♬ sonido original – rac1oficial

El locutor també li ha preguntat sobre el seu comiat del Barça, en el que va pronunciar una frase de la que s’ha especulat molt: “A vegades quan estimes, has de deixar marxar”. Què volia dir? Gerard Piqué ha reconegut que va sorgir-li de fons del cor: “A la meva vida estaven passant moltes coses i t’adones que has de prendre la millor decisió per a la gent del teu entorn. En aquest cas ho vaig dir perquè, també per coses a nivell personals, el que tocava era deixar marxar el Barça”.

Més notícies
Shakira, fotografiada mentre plora en una botiga de xocolates - Youtube
Shakira plora en una botiga de xocolatines: les fotos del moment
Notícia: Shakira plora en una botiga de xocolatines: les fotos del moment
Comparteix
La cantant ha estat enxampada entre llàgrimes mentre comprava llaminadures als fills tot just després de l'entrevista a Nova York
Shakira amb els seus fills Milan i Sasha / Europa Press
Això és el que costa l’American School, l’escola on van els fills de Piqué i Shakira
Notícia: Això és el que costa l’American School, l’escola on van els fills de Piqué i Shakira
Comparteix
És un centre d'elit exclusiu amb uns preus prohibitius
Shakira justifica els atacs a Gerard Piqué - Youtube
Shakira justifica la cançó contra Gerard Piqué: “Per canalitzar emocions”
Notícia: Shakira justifica la cançó contra Gerard Piqué: “Per canalitzar emocions”
Comparteix
La cantant concedeix una entrevista a Nova York i confessa que ha tingut "un any molt dur" per la separació
Diuen que Gerard Piqué proposava fer trios a discoteques - Europa Press
Gerard Piqué, infidel a Shakira des de fa temps: trios i festes VIP
Notícia: Gerard Piqué, infidel a Shakira des de fa temps: trios i festes VIP
Comparteix
Una noia assegura que el futbolista va proposar fer un trio a la germana de 19 anys i una altra amiga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa