El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paula Echevarría, preocupada per la filla: “Em sento perduda”
  • CA

Paula Echevarría ha fet una connexió en directe amb Pablo Motos a ‘El Hormiguero’ per explicar-li com està vivint el confinament. L’actriu està aïllada per precaució, una situació que comparteix amb la parella i la filla. Ha assegurat que no ho està passant malament, ja que està gaudint del menjar que li prepara Miguel Torres i està aprofitant per entrenar “dos cops al dia”.

Com ho està passant amb la seva filla a casa? Perquè confessa que això és el que més li preocupa: “Daniella té 11 anys i mig i veu les notícies. En un principi ho veia tot bé, perquè no tenia escola, es podia quedar a casa… Però he hagut d’explicar-li que no és cap broma, que és greu i que el que està passant és molt greu a nivell mundial”.

Reconeix que se sent “molt perduda” en aquest sentit, el que suposa que li passa a molts altres pares: “Li he hagut d’explicar la cura que ha de tenir amb tot… Però ho porta bé. Se’m comencen a acabar les idees, per això. Intentem fer coses tota l’estona. Juguem, té estones d’estudi, el seu moment de televisió, fa videotrucades amb els amics per tenir vida social…”.

Paula Echevarría i Pablo Motos / Antena 3

I Paula, què està fent per passar l’estona? “M’ho intento prendre amb filosofia. M’estic prenent seriosament l’esport, per això entreno dos cops al dia. Ara bé, també m’estic posant al dia en sèries i pel·lícules. En el fons fora de la preocupació que tinc per tot el que està passant, em considero afortunada de poder quedar-me a casa. La situació m’està permetent passar molt de temps a casa i m’està encantant”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa