El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Omar Montes, amenaçat de mort per un grup de presos
  • CA

Omar Montes ha estat víctima d’amenaces a la xarxa, tal com han confirmat a El Programa de Ana Rosa. L’exitós cantant, que va fer-se famós gràcies a la seva relació amb Isa Pantoja, es trobaria a la diana d’un grup d’empresonats de la presó de Villena. Els funcionaris de presons de la zona han desarticulat un grup que estaven traficant amb drogues i amb telèfons mòbils que els permetien tenir accés a Internet des de dins de la cel·la. Era gràcies a aquests mòbils robats i il·legals que alguns presos haurien engegat una campanya contra ell a TikTok: “Omar Montes és un fill de p…, ets home mort!”, arribaven a etzibar en uns vídeos en els que apareixen amb les cares tapades amb mocadors.

“Parlem de bandes rivals i un dels líders d’aquestes bandes presumia de ser amic íntim d’Omar. És per això que l’altra banda ha començat a amenaçar-lo a la xarxa, encara que entenem que ell no té coneixement de l’amenaça. Nosaltres estem molt limitats quan fem els escorcolls, no tenim molt marge d’actuació per trobar els mòbils”, denuncia un dels funcionaris de la presó. A més a més, destaca que el cantant de rap espanyol Nyno Vargas també ha rebut amenaces d’aquest tipus per part d’aquestes bandes. Una guerra a dins de presó que preocupa molt a l’exterior, tenint en compte que parlem de presos perillosos que no dubten en venjar-se de la pitjor de les maneres.

Omar Montes al 'Deluxe' - Telecinco
Omar Montes al Deluxe / Telecinco

Aquesta és una situació greu que podria tenir conseqüències, per la qual cosa des de la presó asseguren que estan treballant per evitar que segueixi repetint-se. Omar Montes i Nyno Vargas no s’han pronunciat sobre aquestes amenaces, però és probable que posin el tema en mans dels seus advocats aviat. Amb aquesta banda desarticulada, confien que la cosa no vagi a més i poder deixar tot això enrere sense més problemes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pol a novembre 30, 2021 | 14:27
    Pol novembre 30, 2021 | 14:27
    Potser que deixéssim de mirar i fer eco de les escombraries de l'AR i adlàters, no?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa