El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mari Cielo Pajares s’enfronta ara a la seva mare, Chonchi Alonso, en directe
  • CA

Després d’unes polèmiques declaracions carregant contra el seu pare, José Andrés Pajares, ara Mari Cielo Pajares s’ha hagut d’enfrontar en directe amb la seva mare, Conchi Alonso. Mari Cielo ha confessat que travessa una dura depressió des de fa un parell de mesos. A diversos problemes greus de salut, es va sumar la crisi econòmica, de la qual va sortir publicant fotos de caràcter íntim en una pàgina web. No obstant això, Mari Cielo necessita ajuda i ha acabat enfrontant-se en directe al programa ‘Sálvame’ a la seva mare, Chonchi Alonso, a qui reclama espai, però també amor i atenció.

Mari Cielo Pajares va patir un trombe en la jugular, quan es va recuperar va ser atropellada i quan estava a punt de recuperar-se, el coronavirus i el confinament van fer que es quedés a l’atur. Havia de fer front als pagaments de la seva casa i la de la seva mare, que pateix agorafòbia i la resposta la va trobar en internet. Ha relatat a ‘Sálvame’ que no té cap problema per a posar nua i són aquest tipus de fotos les que va començar a publicar en una pàgina d’internet per als seus subscriptors. Va aconseguir els diners que necessitava, però haver de generar contingut diari d’aquestes característiques va acabar per passar-li factura a nivell psicològic.

A això se suma la recent ruptura amb la seva parella, i Mari Cielo ha demanat ajuda. Està en tractament psicològic però també ha reclamat l’atenció i l’ajuda de la seva mare, Chonchi Alonso. Ha explicat que havien discutit en publicitat perquè Chonchi estava molesta que digués públicament que ha d’ajudar-la, i els problemes han continuat en directe. Chonchi s’ha mostrat conciliadora amb la seva filla, però la veritat és que Mari Cielo li ha retret a la seva mare que no anés a visitar-la quan estava en l’UCI. A més, feia un perfil d’ella com una mare insistent que no deixa de trucar-la, fins a onze ocasions algunes vegades, si no li agafa el telèfon

L’al·ludida responia que sí que pot ser una mare “pesada”, però que només vol saber que està bé. A més, deixava clar que l’ha acompanyat als metges i que va ser la pròpia Mari Cielo la que li va dir que estava bé després de l’accident: “Què et diré des de l’UCI? Si estigués bé no estaria a l’UCI”, s’ha queixat la seva filla.

“Quan un està malament, el que toca és ser mare”, ha retret amb contundència Mari Cielo, però Chonchi ha respost que sempre és aquí “encara que cridi, estigui nerviosa i no puguem parlar”. La seva filla s’ha posat nerviosa demanant que no pensés en el que opina la gent, però Chonchi li preguntava qui havia parlat d’això.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa