El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Omar Montes treu a la llum que van intentar segrestar Isa Pantoja
  • CA

La vida d’Omar Montes ha canviat radicalment en els últims anys. Sortir amb la filla d’Isabel Pantoja va fer que guanyés fama, així com la seva participació en diversos realities de Telecinco. La seva entrada en el món de la música va ser apoteòsica, tenint en compte que ha arribat a ser l’artista espanyol més escoltat a Spotify. Ha fet moltíssims diners, però no en té prou amb tot això. El següent pas en aquest ascens? Publicar una autobiografia en la que ha promès que hi haurà molts titulars. El primer que s’ha filtrat, de fet, deixa clar que així serà, ja que treu a la llum que van intentar segrestar Isa Pantoja.

No se sabia que la filla de la cantant havia patit un intent de segrest, una bomba informativa que revela ara el seu antic xicot. Més de dos anys després de la seva ruptura, Omar recorda un incident que hauria passat el 2018 a Sevilla: “Estàvem discutint en un hotel i ella va marxar amb les maletes a la mà. Va apropar-se a la carretera perquè volia fer autoestop, fins al punt d’arribar a pujar a un dels cotxes que va aturar-se. A mi no em va agradar alguna cosa d’aquella gent i vaig començar a seguir-los amb el meu cotxe. Isa era carn de canó per demanar un rescat… Van aturar-se en una benzinera i vaig aprofitar per endur-me-la en braços. Més endavant vam saber que aquell grup de persones pertanyia a la banda dels Drieris, coneguts per apunyalar una senyora gran a qui volien treure un bitllet de 50 €”.

“No vull ni pensar què haurien fet amb Isa. Ells no feien patxoca, precisament, així que vaig pensar malament i al final vaig encertar. Ella és una nena de bona família i segurament haurien demanat un rescat en adonar-se de qui era”, etziba l’Omar en el seu llibre. Un escrit sobre que ella encara no s’ha pronunciat, però és probable que no li agradi que hagi fet pública aquella escena. De fet, els reporters d’Europa Press li han preguntat al respecte i ella ha optat per no dir res sobre el tema.

Omar Montes publica una autobiografia / Harper Collins

Aquesta és només una de les moltes anècdotes sobre la seva vida i relació amb Isa Pantoja que revela Omar Montes en la seva biografia. Considera que els seus fans podran conèixer moltes coses sobre ell gràcies a aquests capítols, els que confia que enganxin i que agradin per tal de convertir el llibre en un best-seller. Aquest triomf és un dels pocs que li queden per assolir al cantant, que encadena un projecte exitós rere un altre. Ara cal que els seguidors corrin a les llibreries a adquirir el primer escrit d’Omar per poder aprendre més coses sobre ell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa