El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja pren una decisió contundent: “Aniré a veure a la meva mare”
  • CA

Isa Pantoja ha estat expulsada del realiti ‘La Casa Fuerte’, juntament amb la seva parella, Asraf Beno. D’aquesta manera, la filla d’Isabel Pantoja s’ha hagut d’enfrontar a totes les polèmiques que han sorgit les darreres setmanes, però especialment a la guerra que mantenen el seu germà, Kiko Rivera, i la seva mare, Isabel Pantoja.

També s’ha parlat sobre el suposat petó que li va fer a Efrén Reyero en una discoteca quan ja estava sortint amb Asraf, i continuava defensant la seva versió: que va anar al lavabo acompanyada perquè necessitava ajuda per a baixar-se la cremallera del vestit que portava, acabaven d’operar-la per a realitzar-li una liposucció i no podia fer-ho sola.

Però aquest conflicte no era el que més interessava a Isa Pantoja, i es queixava en directe: “Ara mateix t’asseguro que el que menys em preocupa és aquest tema”, deia en al·lusió a Efrén. Per això, té molt clar quins seran els seus següents passos: “Primer aniré a veure al meu fill però després a la primera persona que veuré és a la meva mare”.

Però també s’ha parlat molt de la relació que té amb Asraf i com la tracta aquest. En el plató, ell ha assumit que ha estat “egoista” en determinats moments i, per això, li ha demanat perdó en directe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa