El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren el detonant real de la ruptura d’Iñaki Urdangarin i Cristina
  • CA

La separació d’Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó va tenir un detonant clar: la publicació de les fotos de l’exduc de Palma de la mà d’una altra dona. La seva companya de feina, anomenada Ainhoa Armentia, es convertia en l’amant oficial d’Iñaki i tothom embogia. Ràpidament va començar a publicar-se informació sobre ella i el matrimoni reial quedava en evidència. Se sabia, llavors, que la relació entre ells estava trencada encara que no ho havien comunicat oficialment. Els rumors i especulacions van generar una allau de comentaris que els va forçar a actuar. Van emetre un comunicat en el que parlaven “d’interrupció temporal del matrimoni”. Alguns mitjans asseguraven que tot havia estat una aventura fugaç i que Iñaki estava molt penedit, fins al punt de demanar a Cristina que el perdonés i tornés amb ell. Si bé les primeres informacions deixaven caure que ella estava disposada a oblidar aquest incident, aquest dimecres sortien a la llum les seves primeres declaracions sobre el tema: “No hi haurà reconciliació ni perdó“.

La revista Lecturas, amb Pilar Eyre al capdavant del tema, assegura que Cristina tenia “moltes ganes” de donar la seva versió. En ella, hauria confirmat quin va ser el moment en el que es va adonar que havia de separar-se definitivament del marit: “Humiliada de moltes maneres diferents en mantenir-se al costat del marit i cedir per amor, va decidir dir prou”. Durant el judici pel cas Nóos, van mostrar a Cristina uns correus electrònics que revelaven la infidelitat del seu marit amb la dona d’un amic íntim. Van parlar-ho en la intimitat i la infanta espanyola va decidir perdonar el seu marit. Per què? Segons la revista, “perquè Iñaki li va confessar que l’havia enganyat entre plors i ella va creure’s el seu penediment”.

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina en una foto d’arxiu | Europa Press

En aquesta ocasió, però, Cristina s’ha assabentat de la infidelitat del marit per la premsa i això sí que no ho pot perdonar: “Va saber que l’havia enganyat en el mateix moment que molts milions de persones. El seu marit tenia una amant i l’havia estat enganyant durant mesos”. Hauria estat la tarda del 25 de gener, quan li van dir que publicarien les fotos del marit, que el seu amor cap a Iñaki “va morir per sempre“. Se sent humiliada com a dona i també com a personatge públic: “Ha sobrepassat totes les línies vermelles. Jo no he fallat”, hauria etzibat clarament enfadada amb l’ex.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Familia desestructurada a febrer 25, 2022 | 11:19
    Familia desestructurada febrer 25, 2022 | 11:19
    L'avi putero i comissionista, L'avia porta banyes des de fa tant temps que no pot entrar per cap porta, la germana gran borderline, i l'hereu ha demostrat amb Catalunya no estar gens preparat per res, ni per controlarla dona.
  2. Icona del comentari de: Anna a febrer 25, 2022 | 23:04
    Anna febrer 25, 2022 | 23:04
    Sembla mentida que la gent tingui tan poca sensibilitat. Crec que s’ha de tenir una mica de respecte i no insultar a la gent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa