El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Comunicat oficial d’Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó

Ha arribat el moment. Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó finalment han emès un comunicat oficial molt breu en el que anuncien, conjuntament, el final del seu matrimoni. Asseguren que han decidit “de manera conjunta” interrompre la seva relació matrimonial en unes paraules que traslladen a l’agència EFE. A més a més, asseguren que el seu compromís amb els quatre fills continuarà sempre “intacte”: “Es tracta d’una decisió d’àmbit privat, així que demanem el màxim respecte a tots aquells que ens envolten”.

Aquest comunicat arriba uns dies després de la publicació d’unes fotografies de l’exduc de Palma en les que apareixia de la mà d’una dona, la que més endavant va saber-se que es tracta d’una companya de feina del bufet d’advocats de Vitòria en el que treballa. Aquestes imatges amb Ainhoa Armentia treien a la llum, d’una manera molt brusca i inesperada, que el matrimoni amb la filla petita de Joan Carles de Borbó i Sofia de Grècia s’havia acabat temps enrere.

Iñaki Urdangarin, enxampat amb una altra dona - Lecturas
Iñaki Urdangarin, enxampat amb una altra dona – Lecturas

Fonts properes a la parella han deixat clar que Iñaki li hauria demanat a Cristina el divorci “en múltiples ocasions”, però que ella s’hauria negat. Fins ara, l’únic que havia confirmat la notícia havia estat ell, quan va dir davant dels micròfons que aquestes són “coses que passen”. Ella no havia dit res fins ara, esperant-se a un comunicat que no dona detalls i que arriba massa tard. Fins i tot va donar més informació el segon fill de la parella, en Pablo, que afirmava que continuarien estimant-se sempre i que estaven tranquils.

La premsa del cor va embogir amb la publicació de les imatges d’Iñaki i Ainhoa, sota els qui ara hi ha tota la pressió mediàtica del món. Els paparazzi i els reporters han fet guàrdia a les portes del bufet d’advocats en el que treballen, seu d’una notícia que ara ha generat un comunicat oficial molt esperat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Merce a gener 24, 2022 | 17:27
    Merce gener 24, 2022 | 17:27
    Era de esperar. Después de tantos chanchullos, presupuestamente, cada uno por su lado

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa