El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdangarin confirma l’aventura: “Aquestes coses passen”
  • CA

Iñaki Urdangarin ha trencat el seu silenci. Aquesta serà una setmana que mai no oblidarà, tenint en compte que unes fotografies robades han tret a la llum que té una aventura amorosa. L’exduc de Palma apareix de la mà d’una dona a qui han assenyalat com “una companya de feina”, qui s’hauria convertit en la nova il·lusió d’Iñaki quan encara està casat amb Cristina de Borbó. La Casa Reial no ha emès cap comunicat oficial al respecte, però ell mateix ha volgut confirmar que la relació amb Cristina no travessa un bon moment. La premsa l’esperava a primera hora a la porta del bufet d’advocats en el que treballa, moment que ha aprofitat per parlar per primer cop: “Aquestes coses passen i ho intentarem gestionar de la millor manera possible”.

Unes paraules que xoquen, tenint en compte que la família sempre havia optat pel silenci quan els envoltava la polèmica. Com és que ara opten per parlar amb la premsa? Cal recordar que el segon dels seus fills també va parlar amb la premsa ahir, quan va dir que estaven tots “tranquils i contents” i que continuaran estimant-se. L’encara marit de Cristina de Borbó confirma que és una situació complicada que canviarà la seva vida: “És una dificultat que gestionarem amb la màxima tranquil·litat i punt, com sempre hem fet. No tinc res més a dir. Moltes gràcies i bon dia”.

Iñaki Urdangarin confirma la separació de Cristina de Borbó / Europa Press

Pel que fa a la filla petita de Joan Carles I i Sofia, de moment ha optat pel silenci. No s’ha pronunciat sobre les fotos del seu marit amb una altra dona, com tampoc no s’ha confirmat si estaven separats des de feia temps com alguns mitjans asseguren. Sigui com sigui, deixen clar que aquesta relació “no ha sorprès Cristina” i s’espera un pas endavant de la família per confirmar un divorci anunciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa