Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó han cedit a l’evidència i han acabat emetent un comunicat oficial en el que han anunciat la seva separació. Les fotografies de l’exduc de Palma passejant pel passeig marítim de la mà d’una altra dona els han impedit seguir amb la farsa i han reconegut que la relació està trencada. Les primeres declaracions d’Iñaki després de l’emissió d’aquest comunicat? “Està tot dit. Moltes gràcies”. Queda clar que no farà més declaracions al respecte, el que és lògic tenint en compte com el van criticar quan va dir públicament que aquestes són “coses que passen“.

I Cristina? Cal recordar que la filla petita de Joan Carles i Sofia de Grècia no s’ha pronunciat encara sobre la traïció del marit. Es creia que estava tancada a la seva casa de Ginebra, però avui s’ha sabut que no és així. Informen que ha estat a La Zarzuela amb la mare des que li arribessin les fotos de Lecturas, les que han acabat de dinamitar el seu matrimoni.

I enmig d’aquesta situació, surt a la llum una informació nova que faria pensar que Cristina està molt més enfadada amb Iñaki del que la gent pensava. El fotògraf Gustavo González revela que Iñaki hauria presentat la nova xicota, Ainhoa Armentia, a un dels seus fills… sense dir-li res a Cristina. Sembla que aquesta hauria estat una trampa de la parella, que voldria guanyar terreny abans de confirmar la relació públicament. Aquesta trobada hauria tingut lloc fa unes setmanes, però el nen no li hauria explicat a la mare fins fa poc: “El noi ara s’ha sentit utilitzat i li ha explicat a la Infanta. Ella s’ha encès d’ira”.

Presentar a la nova xicota a un fill abans de confirmar la separació no és molt bona estratègia i, encara menys, fer-ho a esquena de l’exdona. Un episodi més que deixa clar que la relació d’Iñaki i Ainhoa està consolidada des de fa temps i que no es tracta d’una aventura passatgera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa