El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així és Ainhoa Armentia, la nova parella d’Iñaki Urdangarin
  • CA

Iñaki Urdangarin ha confirmat a primera hora del matí que té una nova relació i, per tant, la separació de Cristina de Borbó és un fet. La publicació d’unes fotos en les que se’l veu de la mà d’una altra dona han suposat un autèntic terratrèmol mediàtic, el que s’accentua ara que s’ha filtrat la identitat de la seva nova parella. Es tracta d’Ainhoa Armentia, companya de feina d’Iñaki en el despatx d’advocats de Vitòria en el que treballa des de març de l’any passat. Així ho ha assegurat Sálvame, que ha col·locat el focus en una dona que aquest matí ha hagut de travessar una multitud de càmeres per poder entrar al bufet.

I qui és ella? De moment se sap que té 43 anys, que és advocada i que va néixer a Vitòria. Treballa en el mateix bufet d’advocats que Iñaki, lloc en el que s’haurien conegut el 2021. Des de Sálvame asseguren que “la connexió va ser instantània”, encara que ella encara tenia parella. De fet, actualment es troba enmig dels tràmits de separació del pare dels seus dos fills adolescents, un home que treballaria en una empresa d’automòbils d’alta gamma. La relació amb Iñaki Urdangarin hauria començat fa uns mesos, tenint en compte que diuen que els van veure junts en un sopar romàntic el passat mes de novembre.

Aquest matí els fotògrafs d’Europa Press s’han traslladat fins a la porta del despatx d’advocats i han pogut captar les primeres fotos de l’advocada, que es dedicaria a assessorament al client i gestió de models fiscals. A més a més, comparteix amb Iñaki Urdangarin la passió pels esports. Vanitatis, de fet, explica que practica pàdel i que també li agrada el running.

Primeres imatges d’Ainhoa Armentia, la nova parella d’Iñaki Urdangarin / Europa Press

S’han convertit en la parella més buscada del moment, així com tothom continua pendent de la primera reacció de Cristina de Borbó. De moment no s’ha dit res des de la Casa Reial, que s’enfronta a un moment complicat que hauran de gestionar per confirmar -o no- la separació de la filla petita dels emèrits.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tano a gener 20, 2022 | 12:11
    Tano gener 20, 2022 | 12:11
    Aquest fulano ha sortit al seu sogre, quina xusma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa