El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El plor “desesperat” de Cristina de Borbó fa reaccionar el fill
  • CA

Cristina de Borbó té clar que no perdonarà la traïció d’Iñaki Urdangarin. Fins ara es pensava que la reconciliació era una opció, però Pilar Eyre ha aconseguit la versió oficial de la infanta espanyola i, en aquesta, deixa clar que no tornarà amb ell. Es mostra decebuda amb la premsa, de fet, per insinuar que seria capaç d’oblidar la humiliació pública a la que la va sotmetre quan va aparèixer de la mà d’Ainhoa Armentia. Aquesta setmana s’han publicat unes fotografies de l’exduc de Palma en les que se’l veu fer un petó en públic a la seva companya de feina, el que deixa clar que continuen junts. D’aquesta manera tan contundent també neguen les informacions que asseguraven que ella volia tornar amb el marit.

La filla petita de Joan Carles I i Sofia ha volgut deixar clar que els seus fills són la seva prioritat i que tot el que faci serà pensant en el seu benefici. Expliquen que Cristina hauria mantingut unes llargues converses amb cadascun d’ells perquè sabessin quina era la situació familiar i quins passos farien a partir de llavors. En primer lloc, va parlar amb Juan, Miguel i Irene en una reunió familiar a Ginebra. Poc després, viatjava fins a Barcelona per parlar amb Pablo. El segon dels quatre fills ha estat la cara visible amb la premsa aquest temps, ja que va ser ell el primer en confirmar que alguna cosa havia passat. Sempre molt educat, ha donat la cara i ha defensat la família davant les càmeres.

Poques hores després de la publicació de les primeres paraules de Cristina, Europa Press ha tornat a preguntar a Pablo al respecte. En aquest cas, el noi ha deixat clar que deixaran de donar pistes sobre la situació familiar: “No parlarem del tema públicament perquè ja està tot clar. Jo estic molt bé, però prefereixo no comentar res perquè és un tema personal”.

Cristina, que no hauria plorat per la infidelitat del marit, sí que ho hauria fet durant aquesta conversa amb el fill: “Ha plorat molt en veure’l aparèixer per televisió i va plorar encara més quan ell li va dir que estava disposat a conèixer la nova parella del pare. Cristina ha plorat d’autèntica desesperació i el jove Pablo va entendre que hi ha certs límits que no poden creuar-se”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Familia desestructurada a febrer 24, 2022 | 13:29
    Familia desestructurada febrer 24, 2022 | 13:29
    L'avi putero i comissionista, L'avia porta banyes des de fan tant temps que pot entrar per cap porta, la germana gran borderline, i l'hereu ha demostrat amb Catalunya no estar gens preparat per res, ni per controlarla dona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa