El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren per què Cristina i Iñaki han ocultat la separació fins ara
  • CA

Feia temps que es rumorejava sobre els problemes en el matrimoni d’Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó. Alguns consideraven que no era un bon senyal que ella no es traslladés a Vitòria per estar amb ell després de tant de temps separats per culpa de la condemna. Ara bé, també és cert que pocs s’esperaven que s’arribessin a publicar unes fotografies de l’exduc de Palma passejant de la mà d’una altra dona tan alegrament… Sigui com sigui, la parella ha confirmat en un comunicat que se separen i que han pres la decisió d’acord mutu.

La pregunta és des de quan havien agafat camins diferents. La revista Lecturas assegura que Iñaki i Ainhoa Armentia, la companya de feina amb qui ha iniciat una relació, surten des de l’estiu del 2021. Això significa que ja estava separat extraoficialment de Cristina? Pilar Eyre té clar que sí, ja que afirma amb contundència que el matrimoni estava trencat des de fa gairebé tres anys. Llavors, la següent pregunta és: per què no van comunicar la separació abans?

Avui ho analitzen en un article de la cronista catalana, precisament, en el que recorda que ella ja va anunciar que havien vist Cristina en el despatx d’un advocat especialitzat en divorcis. Ho hauria fet mentre el marit estava empresonat, un moment difícil per a ell i per a la imatge del matrimoni: “Li van fer entendre a Cristina que resultaria molt antiestètic que se separés del marit quan aquest estava a presó. Això va fer que ella fes marxa enrere”. Aquest hauria estat el consell del seu equip d’advocats, els qui li haurien demanat que fessin veure que continuaven junts fins que acabés tot el procés judicial d’Iñaki.

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, en una de les últimes fotografies junts / Europa Press

El problema era que Iñaki va obtenir el tercer grau, tenia més llibertat i això no va comportar cap canvi en Cristina. Els rumors van accentuar-se i, amb això, la persecució dels paparazzi que va acabar derivant en l’enxampada a Iñaki amb una altra dona. Fins llavors, com diu Pilar Eyre, van aconseguir mostrar una imatge de “parella unida contra vent i marea”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa