El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren detalls sucosos de la vida d’Ainhoa Armentia: “L’ex està desfet”
  • CA

Ainhoa Armentia s’ha convertit en la dona més perseguida per la premsa rosa. Tots volen saber els detalls més sucosos de la nova parella d’Iñaki Urdangarin, de qui encara no se sap massa cosa. La revista Lecturas, qui va treure a la llum les fotografies que van forçar el matrimoni reial a anunciar la seva separació, ara va més enllà i aporta més informació sobre la vida privada de l’analista. La vida d’Ainhoa ha canviat radicalment des que se sap que surt amb l’exduc de Palma, per descomptat. La basca hauria començat amb ell durant l’estiu del 2021, mesos després de conèixer-lo en el despatx d’advocats de Vitòria en el que treballen junts.

Analista comptable, treballa allà des del 2019 i estava casada des de feia gairebé dues dècades amb Manuel Ruiz, un treballador de la fàbrica de Mercedes. Actualment, estan gestionant els tràmits de la separació, però legalment continuen sent marit i muller. Són pares de dos fills adolescents i comparteixen dues propietats. Ainhoa sempre ha estat molt compromesa amb l’educació dels nens, fins al punt de formar part de l’AMPA de l’escola.

Ainhoa Armentia, la nova parella d’Iñaki Urdangarin, captada pels fotògrafs a la porta de la feina / Europa Press

Ella ha de gestionar la pressió de la premsa, que l’interroga dia sí dia també a les portes de la feina. Ara bé, qui ho estaria passant encara pitjor és el marit. Manuel intenta continuar en l’anonimat, però Informalia ha parlat amb una persona molt propera a ell que treu a la llum com està vivint tota aquesta història. Expliquen que l’home treballa a la fàbrica de Mercedes de Vitòria en el torn de nit i que és l’encarregat de dissenyar furgonetes d’alta gamma. Els companys el qualifiquen d’home “agradable, discrets, humil i molt treballador”. I un d’ells, anomenat José, diu que sempre ha estat molt pendents dels fills i que el va sorprendre molt assabentar-se de la traïció de la dona: “Sabem que ni s’imaginava que la seva dona li era infidel i, molt menys, que aquest altre home fos Iñaki Urdangarin. Manuel està desfet, se sent traït. És cert que el seu matrimoni no anava bé i que cabia la possibilitat d’una ruptura, però això l’ha deixat completament desfet”.

Un dels paparazzi de Vitòria que està intentant aconseguir la primera fotografia de l’home lamenta que Manuel està desaparegut, que vol que la premsa el deixi tranquil i que no li posin cara: “En el seu voltant hi ha un hermetisme total i ningú no vol dir res”, assegura. De moment la seva exdona ha demanat a la premsa que respectin la seva família, el que caldrà veure si acaba passant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa