El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iker Casillas felicita Sara Carbonero amb un missatge molt enigmàtic
  • CA

Sara Carbonero està de celebració. Avui fa 38 anys i els seus amics íntims han omplert Instagram de felicitacions d’allò més tendres, encara que la que més està fent parlar és la que li ha dedicat Iker Casillas. La parella es va separar el març de l’any passat, quan van emetre un comunicat en el que deixaven clar que continuarien mantenint una relació propera i cordial. I així ho demostra el missatge que ha escrit l’exfutbolista en el seu perfil, en el que ha compartit una fotografia de l’exparella que ha acompanyat d’un comentari maco i enigmàtic alhora: “Per altres somnis a realitzar! Per altres somnis complerts! Gaudeix encara que alguna tempesta intenti restar-nos camí. A tots màquina! Felicitats, dona! Un altre any més per oblidar els anteriors”.

Certament, el missatge ha sorprès molt i genera molts interrogants. A què es refereix amb això de “les tempestes” que intentin restar-los camí a tots dos? Conscient de la repercussió i les especulacions que podria generar aquest plural, ha decidit editar la publicació i ho ha canviat per “restar camí” en general. Sigui com sigui, aquesta modificació no ha impedit que la curiositat els envolti.

Iker Casillas dedica una tendra i estranya felicitació a Sara Carbonero / Instagram

Aquest és el primer aniversari de la periodista que passen separats, un dia especial per a ella en el que ha acudit a la feina com de costum. Iker Casillas i Sara no continuen la relació de parella, però han demostrat que el divorci no els ha separat del tot. De fet, s’han deixat veure junts moltes vegades des de llavors: els fotògrafs els veien junts en una boda, esmorzant en una cafeteria i, fins i tot, de viatge amb els nens a Portugal. Preguntats pels reporters de la premsa del cor sobre el tema, ells sempre mantenen la mateixa resposta: “Tot és normal i natural entre nosaltres, la relació que ha de ser. Tot genial i els nens contents perquè tot està tranquil i molt bé”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa