El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iker Casillas i Sara Carbonero confirmen la separació en un comunicat molt sincer
  • CA

Els rumors han deixat de ser-ho. Iker Casillas i Sara Carbonero han confirmat la seva separació en un comunicat conjunt en els seus respectius perfils d’Instagram. Cal recordar que aquest dimecres era la revista Lecturas qui treia a la llum que la separació de la mítica parella era un fet. Després de mesos envoltats d’especulacions, han revelat que és una decisió que han pres d’acord mutu i han assegurat que mantindran una relació propera per poder cuidar bé dels seus dos fills.

“Iker i jo ens sentim enormement orgullosos de la família que som i d’haver pogut compartir un amor que ens ha omplert de felicitat durant tots aquests anys d’unió. Avui, el nostre amor de parella pren camins diferents però no llunys, ja que continuarem junts en la meravellosa tasca de seguir sent pares dedicats com fins ara hem fet. És una decisió molt meditada i que prenen d’acord mutu. El respecte, l’afecte i l’amistat romandran sempre. La nostra prioritat és, des de l’estima i el compromís, compartir el benestar i l’educació dels nostres fills i protegir-los perquè creixin en un entorn estable i saludable”, escriuen.

Ambdós han demanat respecte en uns moments complicats: “Amb aquestes paraules demanem, si us plau, que es respecti la nostra intimitat en aquest moment de canvi. Aquestes seran les úniques paraules públiques que realitzarem en el present i en el futur. Moltes gràcies per la vostra comprensió”.

La publicació, que han acompanyat d’una fotografia molt tendra en blanc i negre en la qual se’ls veu junts, no permet comentaris per evitar un més que probable allau de missatges. Poc després d’emetre aquest comunicat, han publicat una fotografia a casa en la qual se’ls veu jugar al Parxís amb els nens. Una manera de deixar clar que mantindran la bona relació pel bé dels seus fills.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa