El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sara Carbonero i Iker Casillas se separen
  • CA

Després de mesos de rumors, una revista s’atreveix a confirmar un dels divorcis més inesperats. Iker Casillas i Sara Carbonero haurien decidit separar-se oficialment segons informa en exclusiva Lecturas. La revista assegura que ja ho han comunicat a les seves famílies i també als amics més propers, una decisió que posa fi a una relació de 10 anys i dos fills en comú.

El mes passat van estar junts durant l’operació de la periodista, el que semblava que era una declaració d’intencions per fer callar les especulacions sobre la presumpta crisi que estarien travessant. Ells no s’han pronunciat al respecte en cap moment, com tampoc no han fet encara després d’aquesta publicació explosiva.

Ara el mitjà assegura que la parella fa setmanes que viuen separats: “Iker Casillas viu fora de la casa familiar des de fa setmanes”. Asseguren que estan vivint uns moments molt complicats: “Està sent un període emocionalment intens per a Sara”.

Sara Carbonero i Iker Casillas se separen segons la revista Lecturas

De moment no s’han filtrat detalls sobre els motius del seu distanciament, però la revista deixa caure que feia molt de temps que estaven sumits en una crisi que finalment no haurien separat. La revista ¡Hola!, per la seva banda, s’ha posat en contacte amb fonts properes a la parella, que els desmenteixen que ja no visquin junts: “La normalitat ha tornat a la seva vida, fan plans en família i intenten passar el màxim temps junts possible”. Tots els focus enfoquen als protagonistes, que de moment no han emès cap comunicat oficial.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a març 10, 2021 | 17:11
    Observador març 10, 2021 | 17:11
    Li han marcat un gol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa