Primeres imatges de Sara Carbonero després de l’operació d’urgència

La periodista ha rebut l'alta hospitalària una setmana després de la intervenció

Bones notícies per a Sara Carbonero. La periodista ha rebut l’alta hospitalària aquest matí, una setmana després d’ingressar per ser operada d’urgència. Acompanyada d’Iker Casillas, reapareixia des de dins del cotxe amb un gran somriure. Ha saludat a la premsa i a la gent que s’havia congregat a les portes del centre mèdic, pendents de la seva tornada a casa.

Fa poques hores coneixíem que l’operació havia estat un èxit, encara que no queda clar si s’ha tractat d’una recaiguda en la seva lluita contra el càncer d’ovaris. Fonts pròximes a la parella així ho confirmen, encara que a televisió alguns col·laboradors ho han negat. Sigui com sigui, han deixat clar que els metges se senten molt optimistes de cara a la seva recuperació. De fet, han dit que esperen que Sara pugui tornar a treballar a la ràdio la setmana vinent.

Sara Carbonero, a la sortida de l’hospital aquest matí / Europa Press

La periodista es recupera satisfactòriament, ara ja des de casa. La imatge de Sara i Iker còmplices ha aconseguit fer callar els rumors de crisi que els envoltaven des de feia mesos.

Nou comentari