El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iker Casillas no convenç en el seu intent de desmentir els rumors de crisi amb Sara Carbonero
  • CA

Els rumors de crisi envolten Sara Carbonero i Iker Casillas des de fa mesos. La parella no travessa el seu millor moment i que se sàpiga que el jugador acaba de comprar un pis al centre de Madrid accentua les especulacions. Avui és l’aniversari de la periodista, el que col·locava el seu marit en el centre dels focus. La felicitaria públicament?

Així ho ha fet. L’exporter del Reial Madrid ha compartit una fotografia de la seva dona i ha escrit el següent missatge: “37 hiverns. Moltes felicitats! El ball segueix… hem de ballar fins al final!”. Molts han vist una referència a la situació que travessa la seva situació, però el cert és que les paraules amaguen una al·lusió al nou programa de ràdio que presenta Sara Carbonero, anomenat Que siga el baile.

En línies generals, no ha convençut gaire la felicitació d’Iker. Molts l’acusen d’haver estat sec en aquesta dedicatòria, una manera d’acabar amb els rumors de crisi que encara genera dubtes. El temps dirà què acaba passant amb ells, però de moment segueixen dedicant-se bones paraules a la xarxa i desmentint que hagin trencat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa