Sara Carbonero i Iker Casillas, en una greu crisi: “El seu matrimoni s’aguanta per un fil”

Fonts properes a la parella asseguren que travessen el seu pitjor moment

Iker Casillas i Sara Carbonero han tornat a Madrid després de cinc anys vivint a Porto amb els seus fills. En aquest retorn, la periodista ha decidit tornar a exercir i ha trobat feina a Ràdio Marca. D’aquesta manera torna als seus orígens en el periodisme esportiu a les ondes: “Va ser arribar aquí i sentir que em venia de gust tornar a estar en contacte amb els mitjans de comunicació. Per a mi la ràdio és un lloc màgic”.

Sara ha iniciat una secció de dos dies a la setmana a Ràdio Marca, el que genera una gran expectació. De fet, companys de la periodista asseguren a El Español que és inevitable saber quin dia li toca treballar: “El dia que toca la seva col·laboració, apareixen un munt de paparazzi a la porta de l’edifici”.

Aquesta curiositat no és tant pel seu retorn a la feina, que també, sinó per la crisi sentimental que estaria travessant el seu matrimoni. Malgrat la discreció que sempre els ha caracteritzat, no han pogut evitar que arribin testimonis fiables a la premsa del cor que asseguren que estan passant un moment complicat: “Fa temps que el seu matrimoni s’aguanta per un fil“, arriben a afirmar.

Sara Carbonero torna a la ràdio / Radio Marca

Un argument que agafa pes des que s’ha filtrat que Iker Casillas ha comprat un pis de tres milions d’euros al seu nom en el centre de Madrid, mentre que la casa familiar està en una urbanització als afores. Tenint en compte que l’estiu passat el porter va reconèixer en una entrevista que no havia estat al costat de Sara “tot el que hauria d’haver fet“, sembla que aquests rumors agafen força.

Una relació que trontolla, el que dona ales a les revistes per especular i perseguir-los per aconseguir declaracions al respecte.

Nou comentari