El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iker Casillas accentua els rumors de crisi amb Sara Carbonero
  • CA

“Hauria d’haver estat més per Sara”. Amb aquestes paraules Iker Casillas feia créixer totes les alarmes sobre una presumpta crisi amb Sara Carbonero. El porter reconeixia en una entrevista que aquests últims mesos no ha estat massa amb la seva dona, que ha passat per una mala ratxa, a més a més. Veure-la sola en el funeral del seu avi va fer pensar que podria estar passant alguna cosa, uns rumors que revifa encara més en sortir a la llum que s’ha comprat un pis a Madrid que ha escripturat només amb el seu nom.

Així ho assegura en exclusiva ‘Diez Minutos’, que publica en portada una informació que estranya als seguidors de la parella: “Iker Casillas compra, al seu nom, un pis de tres milions d’euros”. 

Iker Casillas, a la portada de ‘Diez Minutos’

Després de cinc anys vivint a Porto, la parella torna a viure a Madrid amb els seus fills.  Fins ara es donava per fet que tornarien a la casa que tenen a La Finca, la que es van comprar el 2014, però podria ser que hagin canviat de plans. És curiós que el futbolista hagi adquirit un pis en el centre de Madrid i que no l’hagi escripturat a nom dels dos, però podria haver-hi un munt de motius. Afirmen que el va adquirir el passat mes d’abril i que actualment l’està reformant. La premsa rosa dona per fet que podria ser un senyal que la crisi matrimonial és més preocupant del que es creia. 

L’entorn de la parella ha parlat amb ‘Vanitatis’ per desmentir que estiguin vivint una crisi: “Estan junts i units malgrat les especulacions. Estan molestos amb les informacions que s’estan publicant, però no faran cap desmentit”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa