El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier: “Sento fàstic pel desvergonyiment de Joan Carles de Borbó”
  • CA

Joan Carles de Borbó torna a ocupar totes les portades i titulars per la seva assistència al funeral d’Elisabet II. En un primer moment, Felip i Letícia van evitar la fotografia amb ell per intentar obviar que havien coincidit. Poc després, però, els van forçar a seure tots junts i va donar-se una imatge impagable de la monarca espanyola amb cara de pomes agres mentre el sogre reia com si res no hagués passat. Tot això passava només uns dies després de l’estrena d’un documental sobre l’emèrit a HBO, en què diversos periodistes relaten el resultat d’una llarga investigació que ha confirmat que la premsa espanyola va ocultar alguns dels seus escàndols. Sobre això ha volgut opinar Jorge Javier Vázquez, que es mostra indignat en la seva columna d’opinió dels dimecres.

El presentador assegura a Lecturas que ha vist el documental i que l’ha escandalitzat el que ha après: “Després de veure els episodis del brillant documental sento un profund desassossec. Una barreja de tristesa, fàstic i por en comprovar el desvergonyiment amb la que s’ha mogut Joan Carles I durant moltíssims anys del seu regnat. Resulta impossible defensar la seva figura després de veure el documental, no hi ha per on agafar-la ni justificar-la. Sento fàstic pel desvergonyiment de Joan Carles“, etziba.

Jorge Javier té clar que Joan Carles de Borbó “no pot tornar a Espanya” després de tot el que ha fet: “Resultaria immoral que algú el convidés i exhibís com un gran trofeu -el que va passar a Sanxenxo va ser absolutament vergonyós- i seria una falta de respecte que un monarca a qui li han estat absolutament igual els súbdits tornés a trepitjar el nostre terra”.

Apareix una altra amant de Joan Carles - Europa Press
Jorge Javier Vázquez critica Joan Carles de Borbó | Europa Press

Jorge Javier, sense escrúpols contra el rei emèrit espanyol

Sembla que el presentador de Sálvame vol intentar fer obrir els ulls als seus companys sobre l’emèrit: “Aconsello a Belén Esteban, joancarlista convençuda, que el vegi. Després de fer-ho, em diu que està trista i que creu que tots els espanyols haurien de veure el documental. Així és, estic d’acord amb ella”.

I acaba amb un missatge potent: “Prou d’intentar engalipar-nos amb la història dels serveis que ha prestat. Ja no cola. Joan Carles de Borbó passarà a la història com un rei corrupte amb massa tirada a aquesta bona vida plena d’excessos, vi i roses”.

Més notícies
Jorge Javier s'emociona en el retorn a televisió - Telecinco
Jorge Javier: “He estat mort emocionalment en el meu any més convuls”
Notícia: Jorge Javier: “He estat mort emocionalment en el meu any més convuls”
Comparteix
El presentador se sincera com mai no havia fet en un llibre molt personal en què confessa que ha necessitat ajuda psicològica
Sofia i Joan Carles, junts en el funeral d'Elisabet II - Europa Press
El retrobament de Joan Carles i Sofia, marcat per un detall romàntic
Notícia: El retrobament de Joan Carles i Sofia, marcat per un detall romàntic
Comparteix
Els reis emèrits espanyols s'han tornat a veure en el lloc en què van començar a sortir
Gerard Piqué i la nòvia, enxampats a París - Europa Press
Gerard Piqué i Clara Chia, petons i carícies en un restaurant de París
Notícia: Gerard Piqué i Clara Chia, petons i carícies en un restaurant de París
Comparteix
Publiquen fotografies de la parella en una escapada romàntica, la que haurien fet per intentar que Clara Chia deixi d'estar tan atabalada per la premsa
Felip i Letícia eviten coincidir amb Joan Carles i Sofia - Europa Press
Felip i Letícia eviten la foto amb Joan Carles al palau de Buckingham
Notícia: Felip i Letícia eviten la foto amb Joan Carles al palau de Buckingham
Comparteix
Les dues parelles han aparegut per separat i no han coincidit en cap moment, el que demostra la mala relació actual

Comparteix

Icona de pantalla completa