El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El retrobament de Joan Carles i Sofia, marcat per un detall romàntic
  • CA

Joan Carles de Borbó i Sofia han tornat a coincidir després de dos anys sense aparèixer junts públicament i, pel que diuen diversos cronistes reials, sense tampoc parlar-se pràcticament. La mort d’Elisabet II ha motivat la seva retrobada, de la que s’ha parlat moltíssim perquè se’ls ha vist còmplices i rient junts com si res no hagués passat.

Ja xoca el simple fet que acudeixin com un matrimoni normal, però encara més que es dediquin confidències durant la missa i que es posin a riure davant la mirada enfurismada de Letícia. Doncs bé, ara acaba de sortir una notícia que sorprèn encara més. Té a veure amb l’hotel en què s’han allotjat els reis emèrits espanyols, un edifici amb molt de significat per als dos.

Joan Carles i Sofia, allotjats en un hotel especial

Mentre que Felip i Letícia dormien a casa de l’ambaixador espanyol, Joan Carles i Sofia van fer nit al Claridge’s, un luxós hotel de cinc estrelles. Per a ells aquest emblemàtic hotel té molt de significat, tenint en compte que va esdevenir clau en el seu enamorament. Era el 1961 quan Sofia coincidia amb Joan Carles en aquest allotjament, en el que ambdós dormien durant el cap de setmana de la boda dels ducs de Kent.

Els havien convidat per separat, és clar, tenint en compte que en aquella època no tenien cap relació. El fet de compartir hotel, per això, va propiciar que agafessin confiança perquè van assistir junts a les festes de la preboda en què es van fer inseparables. El Mundo assegura, de fet, que va ser aquí on hauria sorgit l’espurna que donaria pas a l’anunci del seu compromís pocs mesos després. Un cop casats, van pernoctar en aquest hotel en diverses ocasions. Sempre escollien la suite reial, de dues habitacions repartides en 200 metres quadrats, saló-menjador, piano de cua i amb majordom les 24 hores.

La boda de Joan Carles i Sofia, un desastre - Casa Reial
La boda de Joan Carles i Sofia, un any després d’aquella estada a l’hotel anglès | Casa Reial

L’hotel havia estat especial per a ells, però ningú no es creu que l’hagin reservat per rememorar vells temps tenint en compte que actualment ni es veuen ni es parlen. La seva relació està trencada des de fa molts anys i tampoc no intenten dissimular-ho, encara que aquest cap de setmana s’han mostrat com un matrimoni comú en el multitudinari funeral de la monarca anglesa. L’emèrit ja es troba a Abu Dhabi una altra vegada, el que demostra que òbviament no ha significat absolutament res que apareguin junts i somrients en públic.

Més notícies
Felip i Letícia eviten coincidir amb Joan Carles i Sofia - Europa Press
Felip i Letícia eviten la foto amb Joan Carles al palau de Buckingham
Notícia: Felip i Letícia eviten la foto amb Joan Carles al palau de Buckingham
Comparteix
Les dues parelles han aparegut per separat i no han coincidit en cap moment, el que demostra la mala relació actual
Apareix una altra amant de Joan Carles - Europa Press
Surt a la llum la identitat d’una altra amant de Joan Carles de Borbó
Notícia: Surt a la llum la identitat d’una altra amant de Joan Carles de Borbó
Comparteix
El documental d’HBO sobre l’emèrit espanyol ha aconseguit el testimoni d’una dona coneguda que també va tenir una aventura amb ell
El gest de Letícia al funeral d’Elisabet II: la cara ja és un ‘mem’
Notícia: El gest de Letícia al funeral d’Elisabet II: la cara ja és un ‘mem’
Comparteix
Els usuaris se'n foten de la monarquia espanyola pel paper que va fer aquest dilluns al funeral d'Elisabet II
Així ha estat el funeral d'Elisabet II d'Anglaterra - TV3
Totes les curiositats i les imatges destacades del funeral d’Elisabet II
Notícia: Totes les curiositats i les imatges destacades del funeral d’Elisabet II
Comparteix
Felip i Letícia han estat asseguts tot just al costat de Joan Carles i Sofia durant la cerimònia religiosa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa