Isa Pantoja, humiliada per la mare: “Sabeu com puc contactar amb ella?”

La filla d'Isabel Pantoja reconeix que la cantant no li agafa el telèfon

El pas d’Isa Pantoja per La casa fuerte ha estat molt mogut. A les crítiques cap a la seva parella, a qui han acusat de masclista, se suma com l’han explotat des de la direcció del reality. Per què? En aprofitar la seva presència per estirar el xiclet de la baralla entre la seva mare, la cantant Isabel Pantoja, i el seu germà, Kiko Rivera. Durant l’entrevista posterior a la seva expulsió, va deixar clar que visitaria la mare per preguntar-li directament com ha estat capaç de fer tan de mal al seu germà. La sorpresa? Que la mare ni tan sols li ha agafat el telèfon.

Aquest diumenge Jorge Javier Vázquez ha aprofitat la trobada amb Isa a plató per preguntar-li si finalment havia pogut contactar amb Isabel Pantoja. Com era d’esperar, queda clar que no: “M’agradaria saber qui té el seu telèfon o com puc parlar amb ella“, deia la jove irònicament en una petició que evidenciava la seva ràbia.

La mare ha donat l’esquena també a la seva filla, que es mostra indignada davant l’actitud infantil de la mare. Però no és l’única a qui sorprèn que s’estigui comportant així. De fet, Belén Rodríguez, una de les col·laboradores del programa, també ironitzava amb tot plegat: “Hem valorat la possibilitat que hagin segrestat a Isabel Pantoja? Perquè jo tot això no m’ho explico”.

Isa Pantoja, indignada amb l’actitud infantil de la seva mare / Telecinco

Amb les festes nadalenques tan a prop, costa d’entendre que Isabel Pantoja no tingui un gest per intentar reconciliar-se amb els fills. En cas de no canviar res, Isa té clar que no passarà les festes a la casa familiar: “Celebraré el Nadal amb el meu fill i Asraf a casa. Kiko, per la seva banda, ho farà amb la família de la seva dona… El que té sentit tenint en compte tot el que ha passat”.

Ara que ja és fora del reality, ha pogut veure tots els programes especials de Telecinco en els quals revelaven que Isabel Pantoja s’ha quedat amb una part de l’herència de Paquirri que no li corresponia. La seva filla, molt sorpresa, ha reconegut que li ha causat “molt de dolor” adonar-se del que ha fet.

Isabel Pantoja, en una de les emissions d'Idol Kids / Telecinco
Isabel Pantoja, en una de les emissions d’Idol Kids / Telecinco

La relació familiar és completament trencada i sembla irrecuperable. Caldrà veure quan arriba el primer gest d’Isabel per tal d’intentar que la perdonin.

Més informació

Nou comentari