Sofia de Borbó està estudiant en el mateix internat privat que van escollir els pares per a Elionor, un centre caríssim i molt prestigiós a Gal·les que les protegeix hermèticament. Han estat de les poques alumnes que han evitat sortir a les fotografies que publiquen a la xarxa per promocionar les activitats que fan, de la mateixa manera que també deuen tenir amenaçats els seus companys perquè ningú no filtra res sobre el seu dia a dia a la premsa. No s’havien vist fotografies ni vídeos de la rutina de les princeses a l’estranger… fins ara.
S’ha creat un perfil d’Instagram anomenat “Leonor y Sofía, altezas reales” en què s’estan compartint detalls desconeguts d’aquesta etapa. Per exemple, ha pogut obtenir fotografies de l’interior de l’habitació en la qual dormen i dels jardins pels quals passegen. A més a més, també han tingut accés al menú setmanal que ofereixen en aquesta escola.
En la captura que s’ha vist, s’observa com està decorat el dormitori de Sofia. En aquest centre, obliguen tots els alumnes a compartir habitació i ella també ho estaria fent. El llit està envoltat d’estanteries, plenes de llibres i objectes personals. Tot de fusta i d’estil més aviat clàssic, també compten amb un escriptori per estudiar i les permeten decorar la paret amb fotografies personals. El principal atractiu d’aquesta cambra és la finestra, ja que té vistes al bosc i els jardins amb què compta aquest centre.


Què menja Sofia de Borbó en l’internat privat de Gal·les?
Pel que fa al menú, aquesta filtració permet conèixer la llista de plats que ingereixen la infanta espanyola i la resta d’alumnes. S’han compartit fotografies de les receptes, el que demostra que tot té bona pinta i semblen plats elaborats. Sofia de Borbó gaudiria, cada diumenge, d’un brunch molt típic en aquella zona consistent d’una barreja de menjar salat i dolç que suposa un àpat contundent i especial.

Entre setmana, podem veure que els preparen amanides, receptes de carn i peix molt variades. A més a més, també poden escollir fruites i verdures de tota mena. Es tracta d’un bufet en el qual tots ells poden escollir dia a dia què prefereixen dinar i sopar d’entre una llarga llista d’aliments ecològics i saludables. El centre ha presumit de tenir una gran varietat de receptes internacionals, un gest cap als alumnes de tot el món que tenen en les seves classes.