El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Chabelita Pantoja pateix un atac d’ansietat en directe: “Prou, si us plau”
  • CA

La família Pantoja protagonitza la polèmica de la setmana. Kiko Rivera ha concedit una entrevista duríssima en la qual ataca la cantant sense pietat, tot qualificant-la de mala mare i acusant-la d’haver-lo estafat en l’herència del pare. Com era d’esperar, la presència de la seva germana a La casa fuerte ha donat ales al presentador per interrogar-la sobre el tema.

 Telecinco

La relació d’Isabel Pantoja i el seu fill Kiko està oficialment trencada, però què pensa la seva filla Chabelita? Jorge Javier li ha preguntat directament, però ella intentava no mullar-se: “Sé que ha concedit una entrevista parlant de la nostra mare, però no sé de què va parlar en concret i prefereixo no saber-ho”. Ara bé, de poc servir aquestes paraules… I és que li resumien les parts més controvertides: “Defineix la teva mare com a prepotent, supèrbia, diu que mai no ha estat bona mare. De fet, la titlla en diverses ocasions com a mala mare…”. 

Davant d’això, la jove començava a plorar sense consol mentre demanava que no li expliqués res més: “Si us plau, de debò, prou… Si us plau”. Una súplica que derivava en un atac d’ansietat que preocupava molt el seu promès, que participa en aquest programa amb ella. 

 Telecinco

Telecinco

Jorge Javier, en adonar-se, li proposava deixar de banda el tema: “Nosaltres des d’aquí no podem evitar parlar-te d’un tema tan important, però tens la possibilitat de quedar-te aliena al que passi fora si aquesta és la teva elecció. Et sembla bé?”. Una situació límit que generava moltes crítiques a la xarxa, que l’acusaven de forçar la situació fins a provocar-li un atac d’ansietat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa