Chabelita Pantoja pateix un atac d’ansietat en directe: “Prou, si us plau”

La concursant de 'La casa fuerte' s'ha trencat per culpa de la pressió de Jorge Javier Vázquez

La família Pantoja protagonitza la polèmica de la setmana. Kiko Rivera ha concedit una entrevista duríssima en la qual ataca la cantant sense pietat, tot qualificant-la de mala mare i acusant-la d’haver-lo estafat en l’herència del pare. Com era d’esperar, la presència de la seva germana a La casa fuerte ha donat ales al presentador per interrogar-la sobre el tema.

Isa Pantoja a 'La casa fuerte'   Telecinco

 Telecinco

La relació d’Isabel Pantoja i el seu fill Kiko està oficialment trencada, però què pensa la seva filla Chabelita? Jorge Javier li ha preguntat directament, però ella intentava no mullar-se: “Sé que ha concedit una entrevista parlant de la nostra mare, però no sé de què va parlar en concret i prefereixo no saber-ho”. Ara bé, de poc servir aquestes paraules… I és que li resumien les parts més controvertides: “Defineix la teva mare com a prepotent, supèrbia, diu que mai no ha estat bona mare. De fet, la titlla en diverses ocasions com a mala mare…”. 

Davant d’això, la jove començava a plorar sense consol mentre demanava que no li expliqués res més: “Si us plau, de debò, prou… Si us plau”. Una súplica que derivava en un atac d’ansietat que preocupava molt el seu promès, que participa en aquest programa amb ella. 

Isa Pantoja plora   Telecinco

 Telecinco

Chabelita plora en l'estrena de 'La casa fuerte'   Telecinco

Telecinco

Jorge Javier, en adonar-se, li proposava deixar de banda el tema: “Nosaltres des d’aquí no podem evitar parlar-te d’un tema tan important, però tens la possibilitat de quedar-te aliena al que passi fora si aquesta és la teva elecció. Et sembla bé?”. Una situació límit que generava moltes crítiques a la xarxa, que l’acusaven de forçar la situació fins a provocar-li un atac d’ansietat. 

Nou comentari