El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David Flores, contra Telecinco i la ministra Irene Montero
  • CA

Antonio David Flores ha carregat contra Telecinco i contra la ministra d’Igualtat, Irene Montero, després que no hagin reprovat a Pepe Navarro, que va ser entrevistat la setmana passada al programa ‘Sábado Deluxe’, i que té una condemna per maltractament i injúries a Vanessa Martín. El jutge el va condemnar a pagar una indemnització de 4.434 euros a la dona.

I ara, el pare de Rocío Flores s’ha pronunciat sobre aquest assumpte des del seu canal de Youtube: “Avui és dia d’exclusives, i consegüentment us puc ensenyar una documentació que anireu veient i que us aniré llegint. És una sentència judicial i una condemna de Vanessa Martín. A aquesta dona silenciada a la qual no se li ha donat veu i que està esperant que la ministra, ‘La Fábrica de la Tele’, i tots els banderers contra la violència de gènere li donin l’oportunitat de poder explicar-se davant de l’audiència per a poder exlpicar el que va passar aquell dia“.

Antonio David Flores assenyala el marit de l'ex - Youtube
Antonio David Flores – Youtube

“Són fets provats i així es declaren que el 27 de desembre de 2001 que Vanessa Martín i el seu acompanyant es trobaven a l’interior del pis del Passeig de la Castellana, sorgint entre tots dos una discussió en el transcurs de la qual el seu acompanyant colpeja en diverses ocasions a Vanessa ocasionant-li contusions múltiples en la columna cervical, així com contusions en l’espatlla esquerra, colze dret, la cara i el tòrax”, diu el fragment de la sentència que ha llegit l’exguàrdia civil.

Finalment, Antonio David fa un al·legat en favor de la dona: “Vanessa Martín té una condemna al seu favor silenciada pels mitjans de comunicació, per ‘La Fábrica de la Tele’, i jo em pregunto si continuarà en aquesta situació i si no li donaran veu a una víctima. Tindrà ara suport del Ministeri d’Igualtat i li donaran veu per a explicar la seva veritat judicial o la ministra continuarà fent costat a persones a les quals se’ls dediquen mesos de documental? Potser aquesta ministra mostra el seu suport a Rocío Carrasco i obviarà a una víctima amb una sentència que juga al seu favor…”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa